Zumba and Dance Fitness week with Irina Cernova

Ben je klaar voor een actieve week vol vrolijke ritmes? De kundige en ervaren Irina staat deze week klaar om je de danservaring van je leven te geven. Je kunt aan alle lessen deelnemen, ongeacht eerdere ervaring. Je zult zeker een aantal nieuwe danspassen leren deze week, met de nadruk op Zumba, ritmes uit verschillende continenten en danspassen!


Lesbeschrijving

Zumba® is voor iedereen! Elke les is net een feestje! We mixen bewegingen van lage intensiteit en hoge intensiteit in intervallen, eindigend met een groot dansfeest van hoge intensiteit. Zodra het latin- en wereldritme het overneemt, zul je zien waarom Zumba® Fitnesslessen vaak een vermomde workout worden genoemd. Het is een workout voor het hele lichaam, met een combinatie van cardio, kracht, balans en flexibiliteit. Je verlaat de les met een energiek en gelukkig gevoel!

Maak je klaar voor weer een leuke dansles tijdens Fitness Belly Dance! In deze les laat Irina je kennismaken met buikdansen. Tijdens de les leer je de basisbewegingen van buikdans en vervolgens maak je er eenvoudige choreografieën van.

In de dansles 80's vs 90's beweeg je je lichaam op bekende nummers uit het verleden. Irina neemt je mee terug naar de dansvloer van je favoriete club. Dresscode: jaren 80/90 (jij bepaalt welk jaar)

Mr Worldwide Dance Fiesta - Fireball? - Welk nummer van Fireball is jouw favoriet? Irina kon niet kiezen en bereidde deze "party dance class" voor met al haar favoriete nummers. Dans er op los en schud alles wat je kunt op de nummers van Pitbull. Laten we naar Miami gaan tijdens deze sessie!

De Dancing Queen Journey with ABBA les draait helemaal om ABBA - de iconische Zweedse supergroep uit de jaren 1970 die nog steeds immens populair is. Irina leert je een aantal eenvoudige maar leuke choreografieën op de beste nummers van ABBA. Ben jij er klaar voor om je innerlijke danskoningin te laten ontwaken?


Programma

De gastdocent geeft 2-3 lessen per dag, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Het programma wordt bij aankomst gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan meedoen en de training wordt aangepast aan de groep. Er is ook ruimte voor beginners. Je moet 15 jaar zijn om deel te nemen.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in de week van het gastoptreden in het betreffende hotel verblijven. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven om de sessies bij te wonen.


* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je een reis boekt naar het desbetreffende hotel voor de week.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

11 februari 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen op het programma met Irina
  • Topklasse hotels en sportfaciliteiten

Boek Aqua Vista - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur

 

Irina Cernova

Irina Cernova

Irina is een Zumba®- en dansfitnessinstructeur/choreograaf uit Kopenhagen met meer dan 15 jaar ervaring. Ze heeft de afgelopen 10 jaar bijna elk type Zumba onderwezen en het blijft haar grootste passie. Haar leerlingen noemen haar "de energiebom" en bewonderen haar positieve houding en optimisme, maar Irina's geheim is simpel: ze geeft altijd 101% tijdens het lesgeven en is altijd geïnspireerd door elke persoon in haar lessen.

Naast Zumba geeft Irina ook les in buikdans, reggaeton, bachata, solo latin en andere dansvormen, organiseert ze masterclasses, buitenlessen, themadansfeesten en evenementen. Ze heeft ook eerder dansreizen georganiseerd en dansmasterclasses gegeven in heel Europa.

Volg Irina op Instagram @irinacernova

Volg Irina op Facebook

 


Over het hotel

 

Aqua Vista - powered by Playitas

Het Apollo Sporthotel Aqua Vista – powered by Playitas biedt alles wat je maar kunt wensen van een complete zon- en fitnessvakantie waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het hotel heeft verschillende nieuw gebouwde trainingsruimtes en de grootste hotelgym van Afrika met de nieuwste apparatuur. Doe dagelijks mee aan groepstrainingen onder leiding van een leider, oefen met serveren op de tennisbaan, speel populaire padel, ontwikkel je looptechniek op de nieuwe sprintbaan of daag jezelf samen met anderen uit in onze crossfitbox.

Lees meer over Aqua Vista - powered by Playitas