Yogalistic Week met Maria Ekman

Van Flow tot verkoelende Yin Yoga - deze week doe je mee met vloeiende Vinyasa Yoga, Slow Flow, Yin Yoga, ademen en meditatie.

Bovenal richten we ons op het gevoel, als het goed voelt, is het goed! Een week geschikt voor zowel nieuwe als meer ervaren beoefenaars. Zowel Flow als Yin worden aangepast aan de groep. We werken uitnodigend en nederig ondanks het feit dat alle lichamen anders zijn! Geschikt voor diegenen die van yoga houden als bewegings- en mobiliteitstraining, of die flexibeler en sterker moeten worden.


Klas beschrijvingen

Vinyasa Flow - Freebirthing Yoga waarbij we zowel krachtig, zacht als ritmisch bewegen op heerlijke muziek. Geeft je flexibiliteit, energie, lichaamscontrole en het gevoel één te zijn met het lichaam! Stromen!

Slow Flow - Zacht stromende en heerlijke yogales. Je beweegt het heden op muziek in langzame stromen.

Verzacht en rekt het hele lichaam uit. Geeft je een geland en fijn gevoel in lichaam en geest.

Mobility Flow - Functionele mobiliteitspas met alleen lichaamsgewicht als hulpmiddel. Kracht en mobiliteit met focus op heupen, schouders, schouders en wervelkolom. Slimme en handige oefeningen die je mee kunt nemen en thuis meer kunt oefenen!

Yin Yoga - Yogales die spieren, gewrichten en bindweefsel rekt. Een moment met diepe ademhalingen en aanwezigheid in het lichaam. Een coole herstelsessie voor degenen die veel trainen of voor degenen die zachter willen worden


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse gepresenteerd in een geregistreerd hotel.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt


Datum: 4-11 juni 2023

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Hotel: Levante – powered by Playitas

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Tove Maria Ekman
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek Levante - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

 


Over de instructeur


 

Marie Ekman

Over Maria Ekman

Maria Ekman heeft ruime ervaring in het leiden van andere lichamen naar beweging via yoga, dans en groepstrainingen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche loodst ze je veilig door zowel krachtige flows als meer meditatieve momenten. Ze staat vooral bekend om haar gewaardeerde Flow lessen, maar presenteert ook graag verkoelende Yin Yoga en effectieve Mobiliteitsoefeningen.

Maria runt en geeft yogales in de moderne yogaclub Yogalistic Studio in Västerås. De filosofie van Yogalistic is gebaseerd op een holistische benadering die tot doel heeft de natuurlijke keuze te zijn voor diegenen die een gezonde fysieke en mentale gezondheid willen ontwikkelen door middel van yogagerelateerde training.

Over het hotel

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas