Yoga en meditatie met Tove Lier

Kom yoga beoefenen bij onze getalenteerde gastdocent Tove Lier in La Pared. Tove houdt van diversiteit, geeft om de volksgezondheid en wil dat iedereen geniet van yoga en al het goede dat yoga kan brengen. Tove geeft les in verschillende vormen van yoga, dus of je nu helemaal nieuw bent met yoga of al veel aan yoga hebt gedaan, je vindt zeker iets dat bij je past.


Klas beschrijvingen

Yinyasa: Dit is yin yoga en zachte hatha yoga in een mooie mix. Hier krijg je een fijne, rustige yogatraining aangeboden met veel yogasequenties die als doel hebben contact te creëren, stress en spanning los te laten en van binnenuit te verzachten. Er zijn geen staande posities. Doe mee aan deze zachte, goede yoga practice waarbij je jezelf even pauze gunt van alles wat er buiten gebeurt, contact maakt en de reservoirs weer gevuld krijgt.

Viryayoga: Viryayoga is ingebouwd in een dynamisch yogasysteem om lichaam en geest een holistische training te geven. De ene yogapositie bouwt zich op in de volgende binnen elke module en de modules bouwen op elkaar voort. We hebben altijd een biomechanisch thema om veilig te trainen, en met de filosofie van yoga als mooie dekmantel wordt dit veel meer dan alleen trainen. Eindigt met een aangename ontspanning.

YogaFlow: YogaFlow is een prachtige vinyasa yoga waarbij we ritme met de ademhaling van yogahouding naar yogahouding gaan. Er zullen rek- en versterkingsoefeningen zijn met een focus op flow en beweging, evenals een focus op ademhaling. Het eindigt met een fijne ontspanning. Het basisidee is om yoga op een goede manier aan te bieden, zodat we goedheid, kracht en vreugde vinden in lichaam en geest.

Zachte yoga: Zachte yoga is zo goed als een goed begin van de dag, of een goed einde van de dag. Een uitgebreide vinyasa yoga practice met zachte bewegingen, waarbij de focus ligt op in een goede flow zijn van begin tot eind.

Global Yoga: Global Yoga is een evoluerende persoonlijke vorm van yoga aangepast aan de mens van de 21e eeuw, waar fysieke uitdagingen samengaan met mentale intenties. Technieken uit zowel Oost als West worden in deze les met elkaar vermengd met een focus op spel, flow en aanwezigheid.

Yoga Nidra: Yoga Nidra wordt ook wel yogaslaap genoemd. Hier lig je helemaal stil op de mat en geniet je van een begeleide Yoga Nidra. Het is niet alleen ontspanning maar ook een vorm van bewustwording. Een Yoga Nidra beoefening kan overeenkomen met 2-3 uur diepe slaap. Duur 15-20 min - meestal ingevoerd als het einde van nog een uur.

Meditatie: Sommige yogalessen beginnen of eindigen met 10-15 min. meditatie.


Wekelijks programma

De gastinstructeur verzorgt 2-3 uur dagelijkse troepentraining, exclusief aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt na binnenkomst gepresenteerd. AANDACHT! Voor sommige passen bij Playitas Resort kan een toeslag gelden.


Wie kan deelnemen?

Onze Apollo Sports-hotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve levensstijl houdt en als u alleen reist, zult u zich nooit alleen voelen. In onze sporthotels is het altijd gemakkelijk om nieuwe trainingskennissen en gelijkgestemden te vinden. Ga mee op trainingsreis met een bomvol programma en doe mee met wat jij wilt. Je kunt deelnemen aan sessies ongeacht eerdere ervaring, de instructeurs helpen je aan te passen zodat iedereen ongeacht niveau kan deelnemen. Leeftijdsgrens vanaf 15 jaar.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Je kunt alle sessies bijwonen met de gastdocent. Klik op de blauwe boekingslink en ga naar de actuele datum van de trainingsweek. AANDACHT! Sommige passen bij Playitas Resort zijn tegen betaling.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je deze week een reis naar het betreffende hotel boekt.

Datum & hotel:

8-15 mei 2023, Sivota retreat - powered by Playitas

Vertrekpunt: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Topklasse hotels en trainingsfaciliteiten
  • Trainen met gastinstructeur Tove

Boek Sivota Retreat - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur

 

Tove Lier

Tove Lier

Tove Lier is al meer dan 20 jaar instructeur. De interesse in yoga ontstond 15 jaar geleden en na vele jaren lesgeven bij SATS en andere sportscholen heeft ze nu haar eigen yogastudio met yogalessen in haar geboorteplaats Fredrikstad in Noorwegen.

De yogacursussen zijn onder andere afkomstig van Nordic Yoga Institute, Globalyoga en Ishtayoga. Tove geeft in de zomer ook les op festivals en andere evenementen in Zweden en Noorwegen. Tove houdt van diversiteit, geeft om de volksgezondheid en wil dat iedereen geniet van yoga en al het goede dat yoga kan brengen. Daarom geeft Tove verschillende vormen van yoga - voor ieder wat wils. Met inspiratie uit verschillende reizen en ontmoetingen met gelijkgestemde mensen over de hele wereld, is de visie om een ​​veilige en inspirerende ervaring te creëren met een focus op aanwezigheid, balans en veel liefde; zowel voor zichzelf als voor de omgeving.

Over het hotel

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas is een onlangs gerenoveerd en uniek hotel in Sivota op het Griekse vasteland. Het hotel is geschikt voor diegenen die ontspanning in een schilderachtige en ongerepte omgeving willen combineren met een breed scala aan sporten en trainingen. Fietsen of hardlopen in de bergen, padel of tennis spelen, of een bezoek brengen aan de sportschool, die is uitgerust naar Olympische normen. Als u niet aan land wilt blijven, kunt u kajakken, naar het strand van Bella Vraka waden of eilanden en grotten ontdekken vanaf uw stand-up paddleboard of een boot. Daarnaast heb je dagelijks toegang tot de diverse groepstrainingen en yoga van het hotel.

Lees meer over Sivota Retreat - powered by Playitas