Yoga, HIIT & Boxing

Sophie Langkjær

Doe mee met Sophie in een van onze sporthotels voor yoga, HIIT en boksen. Gedurende de week kun je verschillende vormen van yoga uitproberen, je hart trainen in hartveroverende HIIT-sessies en je coördinatie op de proef stellen in Sophie's fitness boksles. Iedereen kan meedoen, ongeacht niveau en ervaring.


Lesbeschrijving

Vinyasa-lessen zijn speels, creatief, zweterig en geven je zeker een opbeurend gevoel in je lichaam.

Yin en meditatie zijn rustige sessies om je zacht, ontspannen en dicht bij je eigen lichaam en geest te voelen. Ze geeft de lessen vanuit het perspectief van de Chinese geneeskunde.

Mandala vinyasa begint met yin, gaat over naar een yang oefening en eindigt met yin voor Shavasana. Deze lessen gaan over een van de vier elementen - vuur, lucht, aarde of water. De elementen worden geassocieerd met specifieke anatomische lichaamsdelen. We bewegen 360 graden rond de mat. Er zijn veel herhalingen die je de mogelijkheid geven om in een meditatieve staat te komen, waarin adem en beweging één worden.

De slow flow lessen van Sophie zijn heel intuïtief. Het is als een zacht pad in het lichaam waar je de ruimte krijgt om alle delen van het lichaam te ontdekken die met je ademhaling te maken hebben. Er kunnen ook kleine elementen van yin en meditatie in deze vorm zitten.

De HIIT-lessen zijn voornamelijk gebaseerd op lichaamsgewichtoefeningen. De lessen bestaan uit Tabata-blokken van 4 minuten en HIIT-blokken van 12 minuten.

Fitness boksen is een les waarbij je fysiek en waarschijnlijk ook mentaal wordt uitgedaagd. Je werkt aan verschillende stoten in combinatie met cardio-intensieve oefeningen. Sophie is ook een beetje een technieknerd, dus er zal ook aandacht zijn voor het technische gedeelte van boksen, afhankelijk van je voorkennis.


Programma  

De gastinstructeur geeft 2-3 lessen per dag, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd


Wie kan deelnemen?

Onze Apollo Sports hotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve levensstijl houdt. Als je actief bent en graag nieuwe vormen van beweging uitprobeert, dan moet je bij ons zijn!  Vanaf 15 jaar.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in het betreffende hotel verblijven tijdens de week van het gastoptreden. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek. Er is geen voorregistratie nodig om de sessies bij te wonen.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs:  Deelname aan de sessie van de gastinstructeur is gratis als je een verblijf boekt in het desbetreffende hotel voor de betreffende week.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

1 maart 2024, La pared - powered by Playitas

Vetrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen met Sophie
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteiten

Boek La Pared - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur


 

Sophie Langkjear

Sophie heeft er altijd van gehouden haar lichaam te gebruiken. Toen ze 7 jaar geleden aan haar yogareis begon, ontdekte ze dat yoga haar iets gaf wat geen enkele andere bewegingstraining haar had gegeven - een kalmte in zowel lichaam als geest.
Ze is verpleegster van opleiding en merkt dat yoga haar een speciaal vermogen geeft om kalm te blijven in situaties waarin dat nodig is.
Sophie volgde haar eerste yogadocentenopleiding in 2018 en geeft sindsdien wekelijks les. Ze heeft een grote passie voor yoga en houdt ervan om anderen te inspireren om een betere versie van zichzelf te worden. Ze is een rustige en oprechte docente en het is belangrijk voor haar om haar studenten zich zelfverzekerd te laten voelen op de mat en ze met gemak een beter zelfbewustzijn en een beter gevoel van eigenwaarde achter te laten

Lees meer over Sophie op haar website: www.wyldspirityoga.com

Volg haar hier op instagram:  https://www.instagram.com/wyldspirityoga


Over het hotel


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas is het hotel voor diegenen die van een actieve vakantie houden en tegelijkertijd een rustige en vredige vakantie aan zee willen. Het hotel is schilderachtig gelegen in een rustige omgeving nabij het prachtige zandstrand van La Pared, dat beginnende surfers van over de hele wereld aantrekt. Het surfcentrum, dat ook verhuur heeft, biedt dagelijks golfsurfcursussen aan. De omgeving is perfect om te wandelen, hardlopen en fietsen en er zijn veel groepstrainingen en activiteiten om uit te kiezen voor degenen die dat willen.

Lees meer over La Pared - powered by Playitas