Yoga met Shifi

Betreed het wondere universum van yoga en ervaar vreugde en aanwezigheid onder begeleiding van Shifi Simhoni op het sporthotel Levante - powered by Playitas.


Een week van yoga en gemeenschap

Met uitzicht op de zee en het geluid van het gebrul van de oceaan, heet Shifi je welkom in een week van aanwezigheid, kalmte en inzicht. Begin je vakantiedagen in balans en vind rust in lichaam en geest door een combinatie van Tin en Hatha yoga. , door een combinatie van Yin en Hatha yoga of de yogaserie de 5 Tibetanen, dat zijn 5 eenvoudige oefeningen die de energiestroom in het lichaam op gang brengen. .


Lesbeschrijving

Hatha yoga is een klassieke yoga waarbij het lichaam wordt uitgedaagd

De 5 Tibetanen zijn 5 eenvoudige yoga-oefeningen

Yin yoga is yoga in een langzaam tempo

Wake-up yoga is een combinatie van yin en hatha yoga.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd


Wie kan deelnemen?

De reis is geschikt voor iedereen die van yoga houdt of kennis wil maken met yoga. Iedereen kan meedoen, ongeacht niveau.


Hoe bestel ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boek je gewoon jouw reis zoals je gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 
 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum: 18-25 april 2023

Vertrek vanaf: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Hotel: La Pared - powered by Playitas

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Shifi Simhoni
  • Topklasse hotels en sportfaciliteiten

Boek La Pared - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

 


Over de instructeur

Shifi Simhoni

Over Shifi Simhoni

Shifi beoefent al 16 jaar yoga en de afgelopen 4 jaar geeft Shifi hatha-, yin- en vinyasa-yoga. In de leer gaat Shifi voornamelijk uit van 3 principes uit de 5 yama's.

  • Achimsa - dat de studenten niet mogen worden geschaad.
  • Blijf - iedereen heeft zijn eigen unieke ervaring met yoga en alles wordt geaccepteerd.
  • Astetya - dat iedereen iets uit yoga haalt.

La Pared - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas is het hotel voor diegenen die van een actieve vakantie houden en tegelijkertijd een rustige en vredige vakantie aan zee willen. Het hotel is schilderachtig gelegen in een rustige omgeving nabij het prachtige zandstrand van La Pared, dat beginnende surfers van over de hele wereld aantrekt. Het surfcentrum, dat ook verhuur heeft, biedt dagelijks golfsurfcursussen aan. De omgeving is perfect om te wandelen, hardlopen en fietsen en er zijn veel groepstrainingen en activiteiten om uit te kiezen voor degenen die dat willen.

Lees meer over La Pared - powered by Playitas