Yoga met Shifi

Betreed het wondere universum van yoga en ervaar vreugde en aanwezigheid onder begeleiding van Shifi Simhoni op het sporthotel Levante - powered by Playitas.


Een week van yoga en gemeenschap

Met uitzicht op de zee en het geluid van het gebrul van de oceaan, heet Shifi je welkom in een week van aanwezigheid, kalmte en inzicht. Begin je vakantiedagen in balans en vind rust in lichaam en geest door een combinatie van Tin en Hatha yoga. , door een combinatie van Yin en Hatha yoga of de yogaserie de 5 Tibetanen, dat zijn 5 eenvoudige oefeningen die de energiestroom in het lichaam op gang brengen. .


Wie kan deelnemen?

De reis is geschikt voor iedereen die van yoga houdt of kennis wil maken met yoga. Iedereen kan meedoen, ongeacht niveau.


Klas beschrijvingen

Hatha yoga: klassieke yoga waarbij het lichaam wordt uitgedaagd

De 5 Tibetanen: 5 eenvoudige yoga-oefeningen

Yin yoga: Yoga in een langzaam tempo

Wake-up yoga: Een combinatie van yin en hatha yoga.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd


Hoe bestel ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Datum: 18-25 april 2023

Vertrek vanaf: Amsterdam Airport Schiphol

Hotel: La Pared - powered by Playitas

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Shifi Simhoni
  • Topklasse hotels en sportfaciliteiten

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

 


Over de instructeur

Shifi Simhoni

Over Shifi Simhoni

Shifi beoefent al 16 jaar yoga en de afgelopen 4 jaar geeft Shifi hatha-, yin- en vinyasa-yoga. In de leer gaat Shifi voornamelijk uit van 3 principes uit de 5 yama's.

  • Achimsa - dat de studenten niet mogen worden geschaad.
  • Blijf - iedereen heeft zijn eigen unieke ervaring met yoga en alles wordt geaccepteerd.
  • Astetya - dat iedereen iets uit yoga haalt.