Yoga

Astrid Salthaug

Yoga met Astrid

Astrid Salthaug is een ervaren en kundige yogadocente die alle deelnemers ziet en bijstuurt waar nodig. Ervaar hoe goed het is om je lichaam te openen, zodat de adem vrij kan stromen en er meer aanwezigheid ontstaat. Haar lessen zijn inclusief en benadrukken dat tools uit yoga voor iedereen nuttig kunnen zijn.


Lesbeschrijving

Vinyasa Flow/Slow Vinyasa Flow: Vinyasa Flow is een vloeiende en dynamische vorm van yoga, waarbij posities samen met ademhaling worden gekoppeld tot een holistische les. Vinyasa betekent "adem verbinden met beweging" of "in een bepaalde volgorde plaatsen". Vinyasa Flow is een actievere vorm van yoga. Elementen die je altijd terug zult vinden in een Vinyasa les zijn balans, ademhaling, kracht, flexibiliteit, controle, kalmte en ontspanning. Astrid stelt zich op volgens het niveau van degenen die komen opdagen en dan kan het zijn dat ze het tempo wat vertraagt ​​zodat iedereen mee kan volgen. Dan wordt de les meer Slow Vinyasa Flow.

Yin Yoga: Hier komen we helemaal tot rust en doen alleen zittende en liggende houdingen, bij voorkeur met kussens en blokken om de houdingen comfortabeler te maken om langer aan een stuk vast te houden. Elke positie wordt 3-5 minuten vastgehouden, zodat lichaam en hoofd de tijd hebben om te ontspannen en de spanning los te laten. We werken veel aan het openen van het gebied rond de heupen, rug en schouders. Yin is perfect voor jou die een actief en druk leven hebt (yang energie). Breng in balans met Yin!

Yoga Nidra: Yoga Nidra (yogische slaap) is een geleide concentratie/meditatietechniek waarbij je goed ontspant. Yoga Nidra wordt liggend uitgevoerd en je hoeft alleen maar te luisteren. Door je bewustzijn verschillende visualisatietechnieken te laten volgen, kom je in contact met het onderbewuste en kun je daar veranderingen creëren.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan meedoen en de training wordt aangepast aan de groep. Ook voor de beginner is er plek. Je moet 15 jaar oud zijn om deel te nemen.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

 

Info over de week

Prijs: Alle yoga met gastdocent Astrid is inbegrepen. Boek gewoon je reis bij ons naar het hotel in de week die je uitkomt en doe mee met de training.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

Vertrekpunt: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit is inbegrepen:

  • Alle trainingen deze week met gastinstructeur Astrid Salthaug
  • Topklasse hotel en trainingsfaciliteit

La Pared – powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur


 

Astrid Salthaug

Astrid Salthaug

Astrid Salthaug uit Noorwegen is altijd gastvrij en ontmoet je waar je bent. Ze heeft ervaring met verschillende sportreizen, festivals en trainingen. Astrid helpt je te vinden wat goed voelt in je lichaam, zodat je je geest kunt kalmeren en wat helderder kunt handelen in je eigen leven. Ze wil yogafilosofie toegankelijk maken voor een moderne yogi, en er is altijd ruimte om de houding van een kind te vinden of vast te houden om verder te komen. Astrid geeft al vele jaren fulltime yogales en is ook een getrainde PT- en groepsoefeninstructeur. Tegenwoordig geeft ze alleen yogales en is ze algemeen directeur bij Joy Yoga in Oslo.


Over het hotel

 

La Pared - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas is het hotel voor diegenen die van een actieve vakantie houden en tegelijkertijd een rustige en vredige vakantie aan zee willen. Het hotel is schilderachtig gelegen in een rustige omgeving nabij het prachtige zandstrand van La Pared, dat beginnende surfers van over de hele wereld aantrekt. Het surfcentrum, dat ook verhuur heeft, biedt dagelijks golfsurfcursussen aan. De omgeving is perfect om te wandelen, hardlopen en fietsen en er zijn veel groepstrainingen en activiteiten om uit te kiezen voor degenen die dat willen.

Lees meer over La Pared - powered by Playitas