Yoga & Meditation met Riyas Babu

Met trots kondigen we aan dat we gedurende geselecteerde weken in onze sporthotels worden ontvangen door de ervaren Indiase yogaleraar Riyas Babu, die ook de Satwik Yoga School in India leidt. Riyas zal ons begeleiden in meditatie, klassieke hatha yoga, yogafilosofie, Pranyama en Yinyoga. Onze trainingsruimte is buiten, met uitzicht op zee. Als je van yoga, rust, accommodatie en eten van hoge kwaliteit houdt, dan wil je dit niet missen.


Lesbeschrijving

Gedurende de weken beoefenen we klassieke Hatha Yoga, Yogafilosofie, Riya's over de basisprincipes van het Hindoeïsme, Meditatie, Pranayama & Yin Yoga.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd


Wie kan deelnemen?

Deze reis is voor iedereen die van yoga houdt. De reis is voor iedereen, van beginner tot ervaren. Riyas past zich aan aan het niveau van de deelnemers.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastdocenten zijn gratis voor degenen die in de week van het bezoek in het betreffende hotel verblijven. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek. Er is geen voorregistratie nodig om de sessies bij te wonen.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis boekt naar het betreffende hotel.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen tijdens de week met gastinstructeur Riyas Babu.
  • Topklasse hotel & trainingscentrum

Boek La Pared - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op[email protected]


Over de instructeur

Riyas Babu heeft een diepe passie en kennis van de verschillende aspecten van yogabeoefening. Hij heeft in veel landen getraind en lesgegeven en heeft bijna 20 jaar ervaring in het yogaleven. Riyas Babu is, leeft en onderwijst yoga. En hij is er goed in! Riyas heeft ook als journalist gewerkt en de roman 'In het land van verlangen' geschreven. Riyas Babu is ook de oprichter van 'The Varkala International Yoga Festival' en runt de Satwik School of Yoga and Meditation in Varkala, India.


Over het hotel

La Pared - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas is het hotel voor diegenen die van een actieve vakantie houden en tegelijkertijd een rustige en vredige vakantie aan zee willen. Het hotel is schilderachtig gelegen in een rustige omgeving nabij het prachtige zandstrand van La Pared, dat beginnende surfers van over de hele wereld aantrekt. Het surfcentrum, dat ook verhuur heeft, biedt dagelijks golfsurfcursussen aan. De omgeving is perfect om te wandelen, hardlopen en fietsen en er zijn veel groepstrainingen en activiteiten om uit te kiezen voor degenen die dat willen.

Lees meer over La Pared - powered by Playitas