Yoga, meditation & recovery week

Josefin Sahlin Babar

Yoga, meditatie en herstelweek met Mindful by Josie

Mindful by Josie is een paar weken te gast bij Apollo Sports - powered by Playitas hotel en biedt zowel mindful Yin yoga, meditatie, Qi gong, pranayama als heerlijke, vrolijke, energieke watergymnastiek met veel elementen van verschillende dansstijlen. Je krijgt de kans om verschillende meditatietechnieken, geleide meditaties en affirmaties, rustige yoga uit te proberen, en het maakt niet uit of je een ervaren yogi bent of nog nooit yoga hebt geprobeerd. De belangrijkste focus is om je goed te voelen in lichaam en geest, de geest te kalmeren en jezelf maximaal herstel en ontspanning te gunnen. Samen met Josie krijg je tools om te werken met je mindset en yogabeoefening door zowel je lichaam, geest als ziel te versterken.


Lesbeschrijving

Mindful Yinyoga is een rustige meer meditatieve les waarbij we lang in elke houding blijven en werken met de lichaamsorganen, ons bindweefsel maar ook de mindset. Hier krijg je de mogelijkheid om blokkades in het lichaam los te laten, herstel en reflectie.

Hathayoga (poweryoga), fysieke en mentale controle met asana's (yogahoudingen) en pranayama (ademhalingsoefeningen). Een hatha yoga sessie bevat fysieke bewegingen in zeer zachte vormen die op hun beurt gecombineerd worden met meditatie en ademhalingsoefeningen. Het doel van de oefeningen is om de kracht die afkomstig is van ha - de zon, en tha - de maan in evenwicht te brengen. De houdingen in hatha yoga hebben dus tegengestelde energieën die worden gestimuleerd wanneer je spieren en gewrichten opent en sluit.

de Pranayama & meditatie les bevat een combinatie van pranayama (ademhalingstechnieken), geleide meditatie en bodyscanning.

Tai Chi en Qi Gong kenmerken zich door zachte bewegingen en een gefocuste geest die zowel fysiek als mentaal een heilzame en balancerende werking heeft. We oefenen bewuste beweging, coördinatie, focus, lichaamsbewustzijn, in het moment zijn en innerlijke stilte

Aqua for fun is een eenvoudigere versie van aquarobics met veel danselementen. Goede energie en vreugde worden beloofd

Stretch & relax laat het lichaam en de spieren herstellen na een dag vol lichamelijke inspanning. We strekken de grootste spiergroepen en eindigen met ontspanning


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd


Wie kan deelnemen? 

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende lessen, ongeacht het niveau, en alle lessen worden in het Engels gegeven. Naast de sessies van de gastinstructeur kun je ook deelnemen aan het reguliere sport- en activiteitenaanbod van het hotel.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en inbegrepen in de prijs van de reis. Boek deze week een reis bij ons naar een van de hotels.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

18 juli, Playitas Resort

Vertrekpunt: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Josefin Sahlin Babar
  • Topklasse hotel en trainingsfaciliteit

Boek Playitas Resort

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur 


Josefin Sahlin Babar

Mijn naam is Josefin en een van mijn grote passies in het leven is om yoga, mindfulness en meditatie te beoefenen en er ook les in te geven. Ik ben een opgeleide gezondheidsvoorlichter, yoga- en mindfulness-instructeur. Ik voel me op mijn best als ik de kans krijg om anderen te inspireren om in zichzelf te geloven, zich vrij te voelen en te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft.

Veel mensen lijden aan zorgen, angst, depressie, uitputting en stressgerelateerde ziekten. Ik heb mijn eigen ervaring met psychische aandoeningen. De reden waarom ik studeerde om gezondheidsvoorlichter te worden, was juist om mijn eigen tools te krijgen om met mijn angst om te gaan en vervolgens de kans te krijgen om anderen te helpen. In 2018 heb ik mijn eerste herstelreis voor mensen met een burn-out geregeld en heb ik trainingen gevolgd voor Apollo sports en aerobic weekenden.

Over het hotel

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort