Yoga Flow med Liana

Yoga Flow met Liana

Liana Väärtnöu is een van de populairste yogadocenten van Stockholm, die je met haar rustige en prettige manier van lesgeven meeneemt door een verkwikkende en ontspannende yogales. Deze week is ze op bezoek in La Pared, powered by Playitas op het prachtige Fuerteventura - en zal ze ons leiden door haar op dans geïnspireerde, speelse en zweterige yogalessen. Tijdens Liana's lessen kun je erop vertrouwen dat je de juiste posities zult vinden, ze heeft een talent voor het zien van al haar deelnemers en met haar warme aanwezigheid zorgt ze ervoor dat je de yogaposities en flows veilig en vertrouwd kunt aanpassen aan je eigen niveau.


Lesbeschrijving

Vinyasa Flow is een zweterige, fysieke en speelse vorm van yoga. De les wordt gekenmerkt door dynamische, speelse series van houdingen gekoppeld aan ademhaling. Vinyasa vindt zijn oorsprong in Ashtanga yoga waar posities en series in principe hetzelfde zijn in een bepaalde volgorde. Het verschil tussen Ashtanga en Vinyasa is dat de volgorde en posities altijd variëren in Vinyasa. De individuele posities zijn net zo belangrijk als de overgangen van de ene positie naar de andere, vandaar de naam Vinyasa Flow. 
 
Yin & Yang Fusion Flow - Een op moderne dans geïnspireerde flow, waarbij we de nadruk leggen op balans door middel van fysieke aspecten. Eerst door middel van asana's, daarna afgerond met het vinden van balans naar binnen toe.  

Yogamatten en yogablokken zijn beschikbaar in het hotel.


Programma

Alle yogasessies worden aangeboden naast het reguliere sport- en activiteitenprogramma van het hotel.


Wie kan deelnemen?                  

Iedereen kan meedoen! Onze sporthotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve vakantie en levensstijl houdt. Reis je alleen? Bij ons ben je nooit alleen. Of je nu alleen reist, met z'n tweeën, met vrienden of als gezin, in een sporthotel is het altijd gemakkelijk om sportmaatjes en gelijkgestemden te vinden. Ga met ons mee voor een volle vakantie en trainingsweek waarin je deelneemt aan wat je leuk vindt, nieuwe dingen probeert wanneer je dat wilt of het gewoon een dagje rustig aan doet.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klik je op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boek je gewoon jouw reis zoals je gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig. 

* Enkele lessen in Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis boekt naar het desbetreffende hotel.

Enkele lessen in Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum: 

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen tijdens de week met gastinstructeur Liana
  • Topklasse hotel & trainingscentrum

Boek La Pared - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]Over de instructeur

Liana

Liana Väärtnöu

Liana Väärtnöu heeft een achtergrond in dans, waaraan ze min of meer haar hele leven heeft gewijd, voordat ze overstapte naar de wereld van yoga, waarin ze de afgelopen tien jaar intensief heeft geoefend - en uiteindelijk is opgeleid tot yogadocent. Liana is ook gediplomeerd personal trainer en haar focus in het lesgeven ligt op het creëren van veiligheid door je in veilige houdingen te begeleiden. Haar flows zijn geïnspireerd op dans en ze past haar lessen aan alle niveaus aan.

 


Over het hotel

La Pared - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas is het hotel voor diegenen die van een actieve vakantie houden en tegelijkertijd een rustige en vredige vakantie aan zee willen. Het hotel is schilderachtig gelegen in een rustige omgeving nabij het prachtige zandstrand van La Pared, dat beginnende surfers van over de hele wereld aantrekt. Het surfcentrum, dat ook verhuur heeft, biedt dagelijks golfsurfcursussen aan. De omgeving is perfect om te wandelen, hardlopen en fietsen en er zijn veel groepstrainingen en activiteiten om uit te kiezen voor degenen die dat willen.

Lees meer over La Pared - powered by Playitas