Yoga & trainingsweek
Hillevi Lindelöf

Yoga & training week

Trakteer uzelf op een gezonde vakantieweek! Tijdens deze week kun je deelnemen aan afwisselende trainingen met de ervaren gastinstructeur Hillevi Lindelöf. Er worden ochtendyoga, zware krachttraining en functionele lessen aangeboden. Jij legt de lat waar het bij jou past, en iedereen is welkom om mee te doen! Alle groepstrainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De intensiteit en moeilijkheidsgraad worden aangepast aan de deelnemers. Je moet 15 jaar oud zijn om lid te worden van de passen.


Lesbeschrijving

Met de Totale lichaamstraining sport je met verschillende soorten apparatuur en verschillende indelingen waardoor je kracht, coördinatie en conditie worden uitgedaagd. De les heeft een grote variatie, zowel de lengte van de intervallen en de oefeningen als de uitrusting variëren van tijd tot tijd. Total body workout is een echte uitdaging, hoe fit je ook bent. Geschikt voor iedereen - ongeacht ervaring.

De Leg Challenge is de perfecte workout als je graag hard en tijdbesparend traint. Je traint op hoge intensiteit met volledige focus op dijen en billen. Maak je klaar voor een training waarbij je hartslag stijgt en het zweet daalt. Geschikt voor iedereen - ongeacht ervaring.

Yoga Yin is een herstellende vorm van yoga die draait om het kalmeren van lichaam en geest. Yoga Yin wordt gekenmerkt door passieve houdingen met een lichte, zachte stretch, uitgevoerd in stilte en aandachtige aanwezigheid. Elke positie wordt minimaal 3-5 minuten vastgehouden, wat ons de tijd geeft om ook de geest te kalmeren. Yoga yin past bij iedereen.

De Core Challenge is een trainingssessie met focus op de core spieren waarbij je traint zonder apparatuur. Focus op het opbouwen van een sterke rug, een stabiele romp en een goede houding. Een sterke kern is een belangrijke sleutel tot veel; bijvoorbeeld zwaar tillen, hardlopen met een betere techniek en je sterk en pijnvrij voelen in het dagelijks leven. De les is geschikt voor diegenen die een uitdagende en functionele training willen.

Yoga Flow is een fysieke yoga waarbij je soepel en dynamisch in en uit verschillende yogaposities beweegt terwijl je je concentreert op je ademhaling. Yoga is een duizenden jaren oude vorm van lichaamsbeweging die wordt gebruikt om balans te vinden, zowel fysiek als mentaal. Yoga Flow is geschikt voor iedereen, of je nu een beginner bent of een meer ervaren yogi.

Programma 

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd.

Wie kan deelnemen?

Alle groepstrainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De intensiteit en moeilijkheidsgraad worden aangepast aan de deelnemers. Je moet 15 jaar oud zijn om lid te worden van de passen.

Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boek je gewoon jouw reis zoals je gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Hillevi Lindelöf
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek Playitas Resort

Vertrekpunt: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur

Over Hillevi Lindelöf

Hillevi Lindelöf is gepassioneerd om mensen te helpen gezond en sterk te blijven en het plezier van bewegen te inspireren. In de trainingen met Hillevi krijg je hulp om zowel je lichaam uit te dagen als te luisteren.
Je krijgt kansen om je capaciteiten uit te dagen, op basis van je omstandigheden.

Hillevi is al 12 jaar gediplomeerd fysiotherapeut, personal trainer en instructeur voor groepsoefeningen.


Over het hotel

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort