Yoga met Esther Sorgenfrei van Wakeful Heart

Welkom bij een heerlijke week met ervaren Esther Sorgenfrei van Wakeful Heart op Kreta, Cavo Spada. Ervaar een onderdompeling in Zen, mindfulness en yoga waarbij lichaam, geest en ziel centraal staan!

We beoefenen yoga om kracht en flexibiliteit in het lichaam te krijgen, evenals meditatie in de vorm van Zen en mindfulness om rust, ruimte en vreugde in geest en ziel te krijgen


Lesbeschrijving

Wakeful Heart Yoga is geïnspireerd op Iyengar yoga met een focus op core, kracht en flexibiliteit. De instructies zijn eenvoudig en nauwkeurig en we oefenen lichaamsbewustzijn en contact. De les begint met aandacht voor en aandacht voor het lichaam en bewustzijn en eindigt met ontspanning. De posities zijn aangepast aan het individu.

Wakeful Heart Restorative Yoga met een focus op kalmte waarbij we meer tijd in de houdingen doorbrengen.

Wakeful Heart Flow Yoga waarbij de yogahoudingen verbonden zijn met de adem en we dynamisch door de houdingen bewegen.

We oefenen tijdens mindfulness met een bewuste houding, die nieuwsgierig, open, geïnteresseerd en niet-oordelend is. We oefenen het door middel van bodyscan-meditatie, zit- en loopmeditatie.

Tijdens Zen-meditatie gaat het om aanwezig zijn in het hier en nu en je bewust zijn van wat er gaande is in de geest, het lichaam en het leven. Zen heeft een speciale focus op het feit dat er geen andere "plaats" is waar we naartoe gaan. Zen traint ons om hier en nu te zijn, ondersteund door een sterke, heldere en liefdevolle aandacht.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boek je gewoon jouw reis zoals je gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

5 september 2023, La Pared - powered by Playitas

Vertrekpunt: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Esther Sorgenfrei Blom
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek La Pared - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur

Esther Sorgenfrei Blom houdt zich al bijna 25 jaar bezig met yoga, meditatie, zen en mindfulness, zowel privé als professioneel. Ze is een gecertificeerde leraar in Iyengar Yoga van het B.K.S. Iyengar Yoga Center en een gecertificeerde leraar in Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) van het Deense Centrum voor Mindfulness, Aarhus University. Sinds 2016 studeert Esther Zen en leidt ze de Deense tak van Boundless Way Zen. Ze is ook gediplomeerd psycholoog, is 49 jaar oud, moeder van Lærke, 17, en getrouwd met Nikolaj.

"Bewegen, of het nu yoga, barre training of pilates is, is mijn rust en waar ik mezelf zorg en een goed evenwicht in een zeer actief leven geef. Door contact met het lichaam, dagelijkse meditatie, stilteretraites meerdere keren per jaar en het gebruik van mindfulness in zowel het privé- als het werkleven, kan ik eerlijk zeggen dat ik 'mijn praatjes maak'.
Ik streef ernaar om mijn lessen mindfulness, zen en yoga te verweven met het dagelijks leven. Ik geniet vooral van de creativiteit van het lesgeven aan veel verschillende mensen van alle leeftijden. Iedereen is welkom in mijn lessen". 

Over de hotels

La Pared - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas is het hotel voor diegenen die van een actieve vakantie houden en tegelijkertijd een rustige en vredige vakantie aan zee willen. Het hotel is schilderachtig gelegen in een rustige omgeving nabij het prachtige zandstrand van La Pared, dat beginnende surfers van over de hele wereld aantrekt. Het surfcentrum, dat ook verhuur heeft, biedt dagelijks golfsurfcursussen aan. De omgeving is perfect om te wandelen, hardlopen en fietsen en er zijn veel groepstrainingen en activiteiten om uit te kiezen voor degenen die dat willen.

Lees meer over La Pared - powered by Playitas