Yoga & Meditation Week

Soulwork by Nicole

Yoga en meditatie week met Soulwork met Nicole

Soulwork by Nicole is een paar weken te gast bij Apollo Sports - powered by Playitas hotel en biedt zowel heerlijke dynamische yoga in verschillende tempo's en moeilijkheidsgraden, maar ook rustgevende yin yoga, pranayama en meditatie. Je krijgt de kans om verschillende vormen van yoga uit te proberen en het maakt niet uit of je een ervaren yogi bent of nog nooit yoga hebt geprobeerd. De belangrijkste focus is om je goed te voelen in lichaam en geest en niet om te presteren. Samen met Nicole krijg je handvatten om je yogabeoefening te ontwikkelen door zowel je lichaam als je innerlijke zelf te versterken.


Lesbeschrijving

Slow flow - Slow flow is een les waarbij we op een comfortabel tempo dynamische yoga combineren met houdingen waar we wat langer blijven. Hier krijg je de kans om echt in elke positie te landen en volledig aanwezig te zijn met lichaam en adem.

Pittige vinyasa - Pittige vinyasa is een dynamische les waar het doel is om plezier te hebben en samen te ontdekken met lichaam en adem. Hier komen zowel de spieren als de pols aan het werk, maar je doet altijd mee op basis van je eigen omstandigheden en dagelijkse vorm. Het is een les waar je de kans krijgt om je yoga te ontwikkelen, meer geavanceerde asana's uit te proberen maar met een speelse en niet-prestigieuze houding.

Yin yoga - Yin yoga is een rustige, meer meditatieve les waarbij we lang in elke positie blijven en werken met de organen van het lichaam, ons bindweefsel maar ook de mindset. Hier krijg je de gelegenheid tot verstilling, herstel en bezinning.

Pranayama & Meditatie - Deze les omvat een combinatie van pranayama (ademhalingstechnieken) en geleide meditatie.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse gepresenteerd in een geregistreerd hotel


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

22-29 mars 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

Vertreklocaties: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Nicole Nyholm
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Aqua Vista - powered by Playitas


Over de instructeur


Soulwork By Nicole

Nicole geeft sinds 2017 yogales en geeft les in verschillende yogastijlen. Haar lessen zijn geschikt voor zowel ervaren yogi's als voor degenen die voor het eerst yoga proberen. De yogalessen van Nicole kenmerken zich door speelsheid, tegenwoordigheid van geest, eigenliefde en empathie. Een ontdekkingstocht waarbij je op een non-prestige manier in het lichaam kunt landen en je in je eigen tempo, op basis van jouw specifieke omstandigheden, kunt ontwikkelen. Nicole deed haar eerste yoga docentenopleiding in India in 2017 in de stijlen hatha en vinyasa en is sindsdien meerdere keren teruggekomen om nieuwe kennis op te doen. In 2019 volgde ze onder andere een Meditatie Master Teacher Training in de spirituele stad Rishikesh in Noord-India en begin 2020 keerde ze terug naar Zuid-India voor een Advanced Yoga Teacher Training in de stijlen hatha, ashtanga en vinyasa. Naast de trainingen die Nicole in India heeft gevolgd, heeft ze ook trainingen aan huis in Zweden gevolgd in yin yoga en hot yoga.

Over het hotel

Aqua Vista - powered by Playitas

Het Apollo Sporthotel Aqua Vista – powered by Playitas biedt alles wat je maar kunt wensen van een complete zon- en fitnessvakantie waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het hotel heeft verschillende nieuw gebouwde trainingsruimtes en de grootste hotelgym van Afrika met de nieuwste apparatuur. Doe dagelijks mee aan groepstrainingen onder leiding van een leider, oefen met serveren op de tennisbaan, speel populaire padel, ontwikkel je looptechniek op de nieuwe sprintbaan of daag jezelf samen met anderen uit in onze crossfitbox.

Lees meer over Aqua Vista - powered by Playitas