Yoga & Meditation Week

Soulwork by Nicole

Soulwork by Nicole bezoekt een paar weken lang het hotel van Apollo Sports - powered by Playitas en biedt zowel heerlijke dynamische yoga in verschillende snelheden en moeilijkheidsgraden, maar ook rustgevende yin yoga, pranayama en meditatie. Je krijgt de kans om verschillende vormen van yoga uit te proberen en het maakt niet uit of je een ervaren yogi bent of nog nooit yoga hebt geprobeerd. De belangrijkste focus is om je goed te voelen in lichaam en geest en niet om te presteren. Samen met Nicole krijg je handvatten om je yogabeoefening te ontwikkelen door zowel je lichaam als je geest te versterken.


Lesbeschrijving

Slow flow is een les waarin we dynamische yoga op een comfortabel tempo combineren met houdingen waarin we wat langer blijven. Hier krijg je de kans om echt te landen in elke positie en volledig aanwezig te zijn met je lichaam en adem.

Spicy vinyasa is een dynamische les waarbij het doel is om plezier te hebben en samen met je lichaam en adem te ontdekken. Hier werken zowel spieren als hartslag, maar je doet altijd mee op basis van je eigen omstandigheden en dagelijkse vorm. Het is een les waarin je de kans krijgt om je yoga te ontwikkelen, meer gevorderde asana's uit te proberen, maar met een speelse en pretentieloze houding.

Yinyoga is een rustige, meer meditatieve les waarbij we lang in elke houding blijven en werken met de organen van het lichaam, ons bindweefsel maar ook de mindset. Hier krijg je de gelegenheid voor stilte, herstel en reflectie.

Pranayama & Meditatie omvat een combinatie van pranayama (ademhalingstechnieken) en geleide meditatie.


Programma

De gastinstructeur geeft elke dag 2-3 lessen, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Het programma wordt ter plaatse in het hotel gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende lessen, ongeacht het niveau, en alle lessen worden in het Engels gegeven. Naast de sessies van de gastinstructeur kun je ook deelnemen aan het reguliere sport- en activiteitenaanbod van het hotel.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in het betreffende hotel verblijven tijdens de week van de gastoptredens. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek, waarna je gewoon je reis boekt zoals gewoonlijk. Er is geen voorregistratie nodig om de sessies bij te wonen.

 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je deze week een reis boekt naar het desbetreffende hotel.

Data en hotels:

23 feb - 1 mar 2024, La Pared - powered by Playitas

22-29 mar 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

Vertrek vanuit: Amsterdam

Inclusief:

Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur


Soulwork By Nicole

Nicole geeft sinds 2017 yogales en geeft les in verschillende yogastijlen. Haar lessen zijn zowel geschikt voor ervaren yogi's als voor mensen die yoga voor het eerst proberen. De yogalessen van Nicole worden gekenmerkt door speelsheid, mindfulness, zelfliefde en empathie. Een ontdekkingstocht waarbij je op een pretentieloze manier in je lichaam kunt landen en je in je eigen tempo kunt ontwikkelen, op basis van je specifieke omstandigheden. Nicole voltooide haar eerste yoga docentenopleiding in India in 2017 in de hatha en vinyasa stijlen en is sindsdien meerdere keren teruggekeerd om nieuwe kennis op te doen. In 2019 volgde ze onder andere een Meditation Master Teacher Training in de spirituele stad Rishikesh in het noorden van India en begin 2020 keerde ze terug naar het zuiden van India voor een Advanced Yoga Teacher Training in de stijlen hatha, ashtanga en vinyasa. Naast de cursussen die Nicole in India heeft gevolgd, heeft ze thuis in Zweden ook cursussen gevolgd in yin yoga en hot yoga.


Over het hotel

La Pared - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas is het hotel voor diegenen die van een actieve vakantie houden en tegelijkertijd een rustige en vredige vakantie aan zee willen. Het hotel is schilderachtig gelegen in een rustige omgeving nabij het prachtige zandstrand van La Pared, dat beginnende surfers van over de hele wereld aantrekt. Het surfcentrum, dat ook verhuur heeft, biedt dagelijks golfsurfcursussen aan. De omgeving is perfect om te wandelen, hardlopen en fietsen en er zijn veel groepstrainingen en activiteiten om uit te kiezen voor degenen die dat willen.

Lees meer over La Pared - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Het Apollo Sporthotel Aqua Vista – powered by Playitas biedt alles wat je maar kunt wensen van een complete zon- en fitnessvakantie waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het hotel heeft verschillende nieuw gebouwde trainingsruimtes en de grootste hotelgym van Afrika met de nieuwste apparatuur. Doe dagelijks mee aan groepstrainingen onder leiding van een leider, oefen met serveren op de tennisbaan, speel populaire padel, ontwikkel je looptechniek op de nieuwe sprintbaan of daag jezelf samen met anderen uit in onze crossfitbox.

Lees meer over Aqua Vista - powered by Playitas