X-fit en functionele training met Sarah Lindasdatter Krarup

Als je houdt van Crossfit, circuittraining en afwisselend trainen, dan is het trainingstraject van Sarah iets voor jou! Sarah's training is gebaseerd op Crossfit en richt zich op alle aspecten van Crossfit: kracht, calisthenics voor alle niveaus, lichaamsgewicht en kettlebell/dumbbell/barbell oefeningen, maar ook cardio zoals roeien, springen, hardlopen, fietsen, boxjumps en burpees. Sarah pass is geschikt voor alle verschillende niveaus en geeft een echte energieboost!

Sarah is getraind in CrossFit, heeft jarenlang trainingskampen gehouden en doet zelf ook aan CrossFit, Olympisch gewichtheffen, powerlifting en fitness.


Lesbeschrijving

WOD "Workout Of the Day" is dé workout van vandaag voor het hele lichaam, waar iedereen aan mee kan doen.

Tijdens AMRAP "As Many Rounds As Possible" moet je zoveel mogelijk rondes doen gedurende een bepaalde tijdsperiode, jij bepaalt de lat.

EMOM "Every Minute On the Minute" is een intervaltraining op tijd.

Tijdens BW WOD "Bodyweight Workout" train je uitsluitend met je eigen lichaamsgewicht.

Tijdens Olympisch tillen heb je de mogelijkheid om gewichtheffen te proberen, volgens de officiële Olympische regels. *Houd er rekening mee dat dit vanwege apparatuur niet in alle hotels wordt aangeboden.

Ook kun je deelnemen aan Powerlifting waarbij je kan deadliften, bankdrukken en squatten.

Tijdens TABATA train je 20 seconden, 10 seconden rust voor in totaal 8 ronden.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boek je gewoon jouw reis zoals je gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

4 juli 2023, La pared - powered by Playitas

11 & 18 juli 2023, Playitas Resort

18 & 25 juli 2023, Playitas Resort

1 augustus 2023, Playitas Resort

3 & 10 september 2023, Levante - powered by Playitas

19 november 2023, Aqua Vista - powered by Playitas

17 maart 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

Plaats van vertrek: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Sarah Lindasdatter Krarup
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

La pared - powered by Playitas

Boek Playitas Resort

Boek Levante - Powered by Playitas

Boek Aqua Vista - powered by Playitas

 


Over de instructeur


 

Sarah Krarup

Sarah Krarup

Sarah begon 14 jaar geleden met CrossFit en is er sindsdien fan van. "Training heeft me jarenlange ervaring, reizen, vriendschappen en enkele van de beste ervaringen van mijn leven opgeleverd." Door de jaren heen heeft Sarah diverse functies in de sportbranche vervuld. Ze is onder meer de dagelijkse leiding geweest van sportschool Butchers Garage. Daarnaast is Sarah betrokken geweest bij het opzetten en geven van verschillende militaire trainingskampen in Denemarken. Sarah heeft eerdere ervaring met lesgeven in het buitenland en heeft al meer dan 7 jaar veel verschillende trainingskampen in het buitenland geleid. Doordeweeks werkt Sarah als advocaat bij Novo Nordisk, traint ze dagelijks en is ze actief betrokken bij CrossFit. Sarah is een echte sportnerd met veel ervaring en een brandende inzet.

 

Over de hotels

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas is het hotel voor diegenen die van een actieve vakantie houden en tegelijkertijd een rustige en vredige vakantie aan zee willen. Het hotel is schilderachtig gelegen in een rustige omgeving nabij het prachtige zandstrand van La Pared, dat beginnende surfers van over de hele wereld aantrekt. Het surfcentrum, dat ook verhuur heeft, biedt dagelijks golfsurfcursussen aan. De omgeving is perfect om te wandelen, hardlopen en fietsen en er zijn veel groepstrainingen en activiteiten om uit te kiezen voor degenen die dat willen.

Lees meer over La Pared - powered by Playitas