Workout Week

Jonna Liljeroth

Doe mee met groepsfitnessinstructeur en energie-expert Jonna Liljeroth in onze Apollo Sports hotels, en vul een week met workouts die je laten zweten en je humeur hoog houden!

Als Jonna op onze bestemmingen is, is de energie op zijn hoogtepunt en belooft ze een week vol zweterige lessen en verfrissende watertraining. Met vrolijke muziek en een glimlach op haar gezicht leidt ze je door de lessen en inspireert ze je om gevarieerde en leuke vormen van lichaamsbeweging uit te proberen.
Tijdens onze donkerste maanden hier thuis is de muziek en energie op zijn hoogst in onze sporthotels. Dit is een week die je niet wilt missen!


Lesbeschrijving

Bootyburn is een intensieve intervaltraining waarbij we ons richten op het trainen van benen en billen. We bouwen kracht op door middel van explosieve oefeningen en krachtoefeningen. We gebruiken apparatuur zoals een step-up board, elastiek en een halterschijf. De intervallen zijn verdeeld in verschillende blokken omdat elk blok verschillende oefeningen heeft.

TABATA is een op intervallen gebaseerde fitness- en krachttraining. De intervallen bestaan uit 20 seconden actief en 10 seconden rust, dit wordt 4 keer per blok herhaald. Er kan gebruik worden gemaakt van stepboard, koorden, miniband, halterschijf en eigen lichaamsgewicht. De variaties zijn eindeloos. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau.

Functionele training is een training die bij IEDEREEN past, hier trainen we door het hele lichaam met functionele oefeningen die ons van binnenuit sterker maken.

Slow Yoga is een rustige yogales met zachte en dynamische bewegingen. Tijdens de les zijn er zowel zittende, staande als liggende houdingen en sommige houdingen worden langere tijd aangehouden. Het doel van de les is om dichter bij je gedachten en gevoelens te komen en een rustige ademhaling te vinden.

Aqua is zo'n energiebooster! Een leuke les waarbij je je hele lichaam versterkt. Geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd. Als er heerlijke muziek klinkt in de hotelzone, weet je dat het tijd is om in het zwembad te springen!


Programma

De gastinstructeur geeft 2-3 lessen per dag, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende lessen, ongeacht het niveau, en alle lessen worden in het Engels gegeven. Naast de sessies van de gastinstructeur kun je ook deelnemen aan het reguliere sport- en activiteitenaanbod van het hotel.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in het betreffende hotel verblijven tijdens de week van de gastinstructeur. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek, waarna je gewoon je reis boekt zoals gewoonlijk. Er is geen voorregistratie nodig om de sessies bij te wonen.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je een reis boekt naar het desbetreffende hotel voor de week.

Data en hotels:

16-23 feb 2024, Aqua Vista - Powered by Playitas

Vertrek vanuit: Amsterdam

Inclusief:

  • Alle trainingen tijdens de week met de gastinstructeur
  • Training volgens het vaste programma van het hotel
  • Topklasse hotel & trainingscentrum

Boek Aqua Vista - powered by Playitas

Neem contact op: [email protected]


Over de instructeur


 

Jonna Liljeroth

Jonna Liljeroth

Jonna Liljeroth is 28 jaar en werkt als huidtherapeute in Stockholm. Ze is sinds 2016 groepsfitnessinstructeur en heeft in veel verschillende gyms lesgegeven. Ze is met Apollo bij Playitas, in Plakias en Sivota geweest.  Jonna is een vrolijk persoon die veel energie om zich heen verspreidt en graag traint. Voor Jonna gaat sporten over plezier hebben samen met haar deelnemers, maar ook jezelf durven uitdagen en ontwikkelen. Bewegen is een groot onderdeel van een gezonder leven en Jonna gelooft in een gevarieerde vorm van bewegen en het vinden van balans in het leven.

Dit is een boodschap die Jonna wil meegeven aan haar deelnemers en hen wil leren om hun eigen motivatie voor bewegen en gezondheid te vinden.

 

 

 


Over het hotel


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Het Apollo Sporthotel Aqua Vista – powered by Playitas biedt alles wat je maar kunt wensen van een complete zon- en fitnessvakantie waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het hotel heeft verschillende nieuw gebouwde trainingsruimtes en de grootste hotelgym van Afrika met de nieuwste apparatuur. Doe dagelijks mee aan groepstrainingen onder leiding van een leider, oefen met serveren op de tennisbaan, speel populaire padel, ontwikkel je looptechniek op de nieuwe sprintbaan of daag jezelf samen met anderen uit in onze crossfitbox.

Lees meer over Aqua Vista - powered by Playitas