Workout Week

Johanna Prim

NIEUW! Doe mee met deze trainingsweek boordevol heerlijke workouts. Onze gastinstructrice Johanna is getraind in de zeven concepten van Les Mills en begeleidt je door een heerlijke week vol kwalitatieve trainingslessen.


Lesbeschrijving

BODYATTACK is een op sport geïnspireerde fitnessles die je kracht, conditie en uithoudingsvermogen uitdaagt en ontwikkelt. Deze les met hoge intensiteit combineert atletische, aerobic-geïnspireerde bewegingen met kracht- en stabilisatieoefeningen op energieke muziek. Geschikt voor iedereen, ongeacht fitnessachtergrond (45 min).

LES MILLS SPRINT is een intervaltrainingsprogramma met hoge intensiteit (HIIT) van 30 minuten dat gebruik maakt van een indoorfiets om snelle resultaten te behalen. Het is een korte, intensieve trainingsstijl waarbij de opwinding en motivatie voortkomen uit het verleggen van je fysieke en mentale grenzen. Je hoeft geen fietser te zijn om mee te doen.

LES MILLS GRIT STRENGTH is een 30 minuten durende intervaltraining met hoge intensiteit (HIIT) die is ontworpen om kracht en conditie te verbeteren en spiermassa op te bouwen. Deze workout maakt gebruik van halter-, gewichtenplaat- en lichaamsgewichtoefeningen om alle belangrijke spiergroepen te trainen. LES MILLS GRIT Strength combineert geavanceerde HIIT met krachtige muziek en inspirerende coaches die samen met jou op de grond staan en je motiveren om harder te gaan om snel fit te worden.

 

LES MILLS BODYSTEP is een functionele stepsessie voor het hele lichaam waarbij je de kans krijgt om je conditie en beenkracht (billen/dijen) op de proef te stellen. De opzet is eenvoudig en vanaf het begin makkelijk te volgen. Je past de trainingsintensiteit en oefeningen aan op basis van je behoeften, je kunt lichaamsgewicht gebruiken of de intensiteit verhogen door gebruik te maken van halterschijven bij specifieke oefeningen (60 min).

LES MILLS BODYBALANCE is een mix van Yoga, Tai Chi en Pilates. Zorgvuldig gestructureerde series bewegingen en houdingen met gecontroleerde ademhaling op moderne muziek. De les verbetert de flexibiliteit, balans en kracht. De les eindigt met een ontspanning/meditatie (45 min).

LES MILLS STRENGTH DEVELOPMENT is een les die zich richt op kracht en spieropbouw, hypertrofie en het creëren van spierkracht. Een concept waarbij klassieke gymtraining samenkomt met de voordelen van groepstraining. Stel je krachttraining in de sportschool voor, maar dan in een groepstrainingsruimte en zeer effectief. Basisoefeningen zoals deadliften, squats, lunges, shoulder presses, free twists enzovoort, maar met weinig herhalingen en zware gewichten. We werken in een gevarieerd aantal herhalingen met verschillende tempo's in verschillende sets. We werken niet op de maat van de muziek maar met een vast tempo in een bepaald tijdsinterval (45 min).

LES MILLS SHAPES is een laagintensieve krachtles geïnspireerd op Pilates, Barre en Power Yoga. Je beweegt op de maat van de muziek, maar als deelnemer is het prima om het tempo te verlagen als je dat wilt. In deze les gaat het erom "the hot spot" te vinden en daar te blijven. Je spieren zullen branden en je zult spieren ontdekken waarvan je niet wist dat je ze had. Dit is de les waarvan je niet wist dat je hem nodig had, maar die je nooit meer wilt missen. In deze les gebruiken we lichtere gewichten en minibandjes.

 


Programma

De gastdocent geeft 2-3 lessen per dag, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het hotel gepresenteerd.  


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan deelnemen aan de lessen, ongeacht het niveau. Alle lessen worden in het Engels gegeven. Naast de sessies van de gastinstructeur kun je ook deelnemen aan het reguliere sport- en activiteitenaanbod van het hotel.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in de betreffende week in het hotel verblijven. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven om de sessies bij te wonen.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis boekt naar het desbetreffende hotel. 

Data & hotels:         

18-25 jun 2024, Playitas Resort

16-23 sept 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Vertrek vanaf: Schiphol

Dit is inclusief:

  • Alle sessies met de gastinstructeur
  • Activiteiten volgens het normale programma van het hotel
  • Topklasse hotel & trainingscentrum

Boka Playitas Resort

Boek Sivota Retreat - powered by Playitas


Over de instructeur

Johanna is een toegewijde, vrolijke en energieke meid die in Stockholm, Zweden woont, maar geboren en getogen is aan de westkust. Ze is geboren aan de westkust. Ze werkt al meer dan 8 jaar met groepstrainingen en is gecertificeerd in zeven LES MILLS-concepten die ze vandaag bij Nordic Wellness onderwijst. Eerder dit jaar nam ze deel aan de finale van Nordic Wellness Sensation. Voordat groepstraining haar leven overnam, bracht ze haar tijd door op het voetbalveld.

Johanna vindt het geweldig om mijn passie voor training met anderen te delen. Met een grote glimlach op haar gezicht en veel energie zorgen we er samen voor dat je het maximale uit elke les haalt. Ze past de verschillende oefeningen of bewegingen aan zodat iedereen kan deelnemen aan de lessen en garandeert dat je bezweet en met een glimlach op je gezicht de les verlaat. Dus laat haar jou inspireren om te bewegen en te genieten, iets waar je geen spijt van zult krijgen!


Over de hotels

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas is een onlangs gerenoveerd en uniek hotel in Sivota op het Griekse vasteland. Het hotel is geschikt voor diegenen die ontspanning in een schilderachtige en ongerepte omgeving willen combineren met een breed scala aan sporten en trainingen. Fietsen of hardlopen in de bergen, padel of tennis spelen, of een bezoek brengen aan de sportschool, die is uitgerust naar Olympische normen. Als u niet aan land wilt blijven, kunt u kajakken, naar het strand van Bella Vraka waden of eilanden en grotten ontdekken vanaf uw stand-up paddleboard of een boot. Daarnaast heb je dagelijks toegang tot de diverse groepstrainingen en yoga van het hotel.

Lees meer over Sivota Retreat - powered by Playitas