Training Week

Sevim Genc

Welkom bij een trainingsweek vol trainingspap, zweet en trainingsarbeid samen met Sevim. Sevim biedt trainingen met goede energie, veel zweet en waarbij jij als deelnemer centraal staat. Doe mee voor een leuke week vol training in al zijn vormen, de spierpijn krijg je op de koop toe!


Lesbeschrijving

Bij stationstraining heb je 10-12 verschillende stations, allemaal met verschillende soorten oefeningen en intensiteit. Een workout die je lichaam van binnenuit versterkt. Je traint met zowel hulpmiddelen als je eigen lichaamsgewicht.

Kettlecross zijn 10-12 oefeningen herhaald in 3 sets. Elke oefening wordt 40-50 seconden uitgevoerd, gevolgd door 10-0 seconden rust. De oefeningen zijn zwaar, de intensiteit is hoog en je daagt zowel je kracht als je uithoudingsvermogen uit. Er zijn echter alternatieve oefeningen zodat iedereen mee kan doen. De oefeningen zijn met Kettlebells en je eigen lichaamsgewicht.

TRX is functionele training met je eigen lichaamsgewicht. Het is effectieve training van het hele lichaam, waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt om kracht, stabiliteit, balans, core en conditie te trainen. De helft van de oefeningen vindt plaats in een hangend TRX-harnas, waardoor je kernspieren constant actief zijn.
Wie kan deelnemen?

Deze reis is voor mensen die graag sporten en sociale contacten willen met gelijkgestemden. De reis is voor iedereen, van beginners tot ervaren sporters. Alleen reizen is prima. Deze reis is perfect om nieuwe vrienden te maken. 


Programma

De gastinstructeur geeft 2-3 lessen per dag, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd


Wie kan deelnemen?

Onze Apollo Sporthotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve levensstijl houdt en als je alleen reist, ben je nooit alleen. In een sporthotel is het altijd gemakkelijk om nieuwe fitnessvrienden en gelijkgestemden te vinden. Neem deel aan een fitnessreis met een vol programma en doe mee met wat je maar wilt. Iedereen kan meedoen in de verschillende teams, ongeacht het niveau, en jij bepaalt het tempo onderweg. Vanaf 15 jaar.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de betreffende week in het betreffende hotel verblijven. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek. Er is geen voorregistratie nodig om de sessies bij te wonen.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis boekt naar het betreffende hotel. 

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

3 december 2023, Aqua Vista - powered by Playitas

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen tijdens de week met gastinstructeur Sevim Genc.
  • Topklasse hotel & trainingscentrum

Boek Aqua Vista - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

Over de instructeur


Sevim Genc

Sevim Genc

Ik ben 48 jaar en doe al 34 jaar aan krachttraining en lichaamsbeweging. Ik ben ongelooflijk actief en dat ben ik al mijn hele leven. Naast een voormalig wedstrijdsporter verdien ik mijn brood als fulltime coach en teaminstructeur bij Fitnessworld. Ik heb een oprechte passie voor het helpen van mensen van alle leeftijden, om een verschil te maken in hun levensreis, alles overgoten met een goed humeur en goede energie.


Over het hotel

Aqua Vista - powered by Playitas

Het Apollo Sporthotel Aqua Vista – powered by Playitas biedt alles wat je maar kunt wensen van een complete zon- en fitnessvakantie waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het hotel heeft verschillende nieuw gebouwde trainingsruimtes en de grootste hotelgym van Afrika met de nieuwste apparatuur. Doe dagelijks mee aan groepstrainingen onder leiding van een leider, oefen met serveren op de tennisbaan, speel populaire padel, ontwikkel je looptechniek op de nieuwe sprintbaan of daag jezelf samen met anderen uit in onze crossfitbox.

Lees meer over Aqua Vista - powered by Playitas