Trainingsboost met Stine Næss-Hartmann

Stine is een betrokken en motiverende coach. Ze is super goed in het creëren van leuke en eenvoudige sessies waar iedereen aan kan deelnemen. Ze houdt van muziek, dus de sessies zullen gevuld zijn met aanstekelijke ritmes en veel pit van Stine.


Klas beschrijvingen:

Circuit Training: In deze sessie word je uitgedaagd in balans, kracht en uithoudingsvermogen. Hier zal Stine je op de voet volgen zodat alle oefeningen correct worden uitgevoerd. Hoe zwaar en uitdagend deze les is, bepaal je zelf en Stine helpt je de oefeningen aan te passen aan jouw niveau.

Buikspieren en kont: Dit wordt een uitdagende en leuke les met een focus op buikspieren en billen.

Bootcamp: Bootcamp is een zware les voor diegenen die moeten worden gepusht om te sporten en te bewegen. Trainen met focus op zowel uithoudingsvermogen als kracht.

CrossTraining: Dit is een op crossfit geïnspireerde les waarbij we lichaamsgewicht, gewichten en andere apparatuur gebruiken.

Tabata: Intervallen waarbij we 20 seconden werken en 10 seconden rusten. Korte intervallen maar vaak met een hoge intensiteit om het hart te laten werken.

Looptechniek: Wil je je looptechniek verfijnen? Stine is een goede hardloopcoach die je tips en adviezen geeft om verder te gaan met hardlopen.


Wekelijks programma

De gastinstructeur houdt 2-3 sessies per dag, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Bij binnenkomst wordt het programma gepresenteerd.


Wie kan deelnemen aan de reis?

Iedereen kan meedoen en de training wordt aangepast aan de groep. Ook voor de beginner is er plek. Je moet 15 jaar oud zijn om deel te nemen.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Trainen met onze gastinstructeurs is gratis voor wie in de betreffende week in het betreffende hotel verblijft. Boek de reis zoals gebruikelijk naar het betreffende hotel voor de betreffende week. Gebruik de blauwe boekingslink op deze pagina.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en inbegrepen in de prijs wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Datum & hotel:

12–19 juni 2023, Sivota Retreat – powered by Playitas

Vertrekpunt: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen met gastinstructeur Stine Næss-Hartmann
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteiten

Boek Sivota Retreat - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur


 

Stine Hartmann- Næss

Stine Næss-Hartmann

Stine is een bundel energie die een opgeleide personal trainer is bij de Academie voor Personal Training. Sinds ze klein was, ben ik actief betrokken bij verschillende vormen van sport, van basketbal tot tennis. Ze wil trainen leuk maken en motiveert graag anderen om het beste uit zichzelf te halen! Stine houdt van hardlopen en werkt elke dag als communicatiemanager voor de Oslo Marathon.

Volg Stine op Instagram: @stine.hartmann


Over het hotel


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas is een onlangs gerenoveerd en uniek hotel in Sivota op het Griekse vasteland. Het hotel is geschikt voor diegenen die ontspanning in een schilderachtige en ongerepte omgeving willen combineren met een breed scala aan sporten en trainingen. Fietsen of hardlopen in de bergen, padel of tennis spelen, of een bezoek brengen aan de sportschool, die is uitgerust naar Olympische normen. Als u niet aan land wilt blijven, kunt u kajakken, naar het strand van Bella Vraka waden of eilanden en grotten ontdekken vanaf uw stand-up paddleboard of een boot. Daarnaast heb je dagelijks toegang tot de diverse groepstrainingen en yoga van het hotel.

Lees meer over Sivota Retreat - powered by Playitas