Strong, Fit & Fun

Trine Lund

Ga met ons mee voor een intensieve, leerzame en super spannende trainingsweek in een van onze Apollo Sports - powered by Playitas hotels samen met onze educatieve instructeurs Trine Lund.


Lesbeschrijving

Mobiliteits- en yoga trainingen zijn oefeningen die spieren, pezen en gewrichten door hun volledige bewegingsbereik laten gaan. Zo vergroot de training je "Bewegingsbereik", en merk je een verbetering in je dagelijkse training. Daarnaast combineren we met enkele yoga-oefeningen om het hele lichaam te betrekken.

Bij dansfitness dans je voor al het geld. Eenvoudige choreografieën voor iedereen. En je bent van harte welkom om mee te zingen!

Aquatraining is een vorm van watergymnastiek waarbij we gebruik maken van diverse drijvende toestellen in het zwembad. Er zal ook gedanst worden in het zwembad zelf.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse gepresenteerd in een geregistreerd hotel.


Wie kan deelnemen?

Alle groepstrainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De intensiteit en moeilijkheidsgraad worden aangepast aan de deelnemers. Je moet 15 jaar oud zijn om lid te worden van de passen.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boek je gewoon jouw reis zoals je  gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Trine Lund

Boek Playitas Resort

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

 


Over de instructeur


 

Trine Lund

Over Trine Lund

Woont buiten Aarhus, Denemarken. EREPS gecertificeerde fitnessinstructeur en personal trainer. Opgeleide Voedingscoach en gediplomeerd mobiliteitscoach. Geeft ook Crossdance, Dancefitness, Body toning, Buik/Thighs/Thighs bij verschillende sportscholen.

Als instructeur ben ik erg "aan" en vind ik het erg leuk om mee te zingen met de liedjes. Ook al zing ik altijd nep. Ik vind het heel belangrijk dat alle deelnemers iets uit hun training halen en dat ze er plezier in hebben.

Ik zorg ervoor dat ik de verschillende oefeningen of bewegingen aanpas zodat iedereen kan deelnemen aan mijn sessies.

Over het hotel

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort