Release body en mind kamp

Tijdens educatief geleide lessen met trainingsplezier waar iedereen zich veilig kan voelen om op zijn eigen niveau mee te doen, gaat Emma er met hart en ziel voor zodat jij in staat zult zijn om kracht te vergroten en meer controle over je lichaam te krijgen!

Hard trainen en hard rusten is een goed concept. De sessies van de week zullen bestaan ​​uit een gevarieerde intensiteit en focus op techniek en verschillende gebieden. Tijdens de vakanties hebben we meer tijd om aan herstel te besteden, sessies om het herstel te maximaliseren worden aangeboden in de vorm van rustigere yogastijlen zoals Yin Yoga. Zowel lichaam als bud zullen zich ontwikkelen, ongeacht op welk niveau je zit en hoeveel trainingservaring je hebt, dus hou vol!


Lesbeschrijvingen

Meditatie, met meditatie train je je concentratievermogen en bewuste aanwezigheid. Door middel van verschillende meditatietechnieken creëer je de voorwaarden voor een leven in balans, met meer rust en minder stress.

Yin yoga, zijn passieve yogahoudingen met een lichte, zachte stretch, uitgevoerd in stilte en bewuste aanwezigheid. Elke positie wordt minimaal 3-5 minuten vastgehouden, wat ons de tijd geeft om ook de geest te kalmeren. In yin yoga willen we toegang krijgen tot de fascia van het lichaam, het bindweefsel. Perfect herstel voor het hele lichaam.

Slow flow, de yogalessen met een slow flow, met een twist van yin yoga, zijn de perfecte manier om de dag te beginnen. Je wordt op basisniveau door verschillende poses geleid, terwijl we ons concentreren op ademhaling, geest, mobiliteit en stretching. Je hoeft niet superflexibel te zijn of een ervaren yogi.

Yinyasa-inversies, is een klasse van vloeiende reeksen. Waardoor zowel balans, kracht, controle, mobiliteit toeneemt. Vinyasa is een vorm van yoga die bewegingen verweeft met ademhaling, waardoor balans ontstaat in zowel lichaam als geest. Inversie betekent dat je een positie hebt waarbij het hoofd boven het hart is. Dat is een onderdeel van de focus van deze les.

Fitness Boxing, hier krijg je een super leuke en effectieve kracht/cardio training!

Je bepaalt zelf hoe hard je traint, we lopen in tweetallen en oefenen met bokshandschoenen en wanten (pads) verschillende stootcombinaties tegen elkaar. Boxercise is goed tegen stress, vergroot het zelfbeeld en zelfvertrouwen. Eerdere vechtsportervaring is niet nodig.

Indoor cycling is een vorm van trainen met lessen gericht op uithoudingsvermogen, kracht met hoge intensiteit, met intervallen. Met goede muziek en gemotiveerde coaching word je uitgedaagd om beide benen, hart en longen uit te dagen.

Fitness X-WOD, gevarieerde lessen die plaatsvinden met en zonder apparatuur, die zowel uitdagend als leuk zijn. Kan worden aangepast en geschaald om bij iedereen te passen. Soms hebben we teamworkouts, altijd een goede sfeer en gemeenschap tijdens deze sessies!

Bovenlichaam, les gepland om kracht, lichaamscontrole en kracht te creëren, voornamelijk in het bovenlichaam. Of je nu beter wilt presteren in het sporten of in het dagelijks leven, focussen op het bovenlichaam loont. Dit is een progressie les dus ongeacht kracht of ervaring kun je meedoen.

CORE, de lessen zullen een gemiddelde intensiteitsles zijn met een grote focus op techniek terwijl we werken aan de buik- en onderrugspieren. Het volgen van deze les draagt ​​bij aan een gezonde en sterke houding, aangezien je wordt begeleid om de bewegingen langzaam en met lichaamscontrole uit te voeren.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse gepresenteerd in een geregistreerd hotel


Wie kan deelnemen?

Leeftijdsgrens van 15 jaar om deel te nemen aan de passen. Het niveau wordt aangepast aan de deelnemers.


Hoe boek ik & hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.


Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt

Datum & Hotel

29 okt-5 nov 2023, Levante - powered by Playitas 

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Emma Wickman
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek Levante - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur


 

Emma Wickman

Emma is 30 jaar oud, heeft een brede sportachtergrond in de balsport en heeft aan alles meegedaan, van boksen, golfen tot MTB.Al op 14-jarige leeftijd begon Emma haar training te combineren met yoga. Hoe zwaarder de training/wedstrijdperiodes, hoe rustiger vormen van yoga. Yin yoga is een favoriet voor het maximaliseren van herstel en meditatie maakt deel uit van Emma's dagelijkse leven. Doordeweeks werkt Emma als PT, groepstrainingsinstructeur, fietscoach maar ook non-profit opdrachten in een boksclub en is ze MTB-trainer geweest voor zowel kinderen als volwassenen.

In de afgelopen tien jaar ging het over het plezier van trainen, jezelf uitdagen en mentaal groeien, maar ook over hoe het lichaam beter kan presteren. Emma streeft naar een meer functioneel lichaam en mentaliteit, zowel bij zichzelf als bij haar klanten.

Eerder werkte Emma bij Apollo's sporthotel in onder andere Fuerteventura, Griekenland, Gran Canaria en Kroatië. In 2022 maakte ze ook deel uit van het damesteam "skoda cycling team" dat met alleen vrouwen een nieuw parcoursrecord vestigde op de Vätternrundan.

" Het is een plezier om creativiteit te creëren om les te geven aan veel verschillende mensen van alle verschillende leeftijden en ervaringen. Ik hou ervan om mensen te zien opbeuren, inspireren en ontwikkelen. Iedereen is welkom in mijn lessen."

Over het hotel

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas