Pump, Step & Dance

Charlotte Carlén

Deze week is een echte mix van al onze favoriete lessen. Ben je al een tijdje op zoek naar een reis die de populairste Les Mills lessen combineert met zweterige HYROX sessies en misschien wat dansen - als kers op de taart? Met andere woorden, je hebt zojuist een week voor het hele gezin gevonden. Doe mee met Charlotte Carlén, internationaal Master Trainer voor Les Mills in onze Apollo Sports hotels voor een week boordevol geweldige workouts.ass.


Lesbeschrijvingen

LES MILLS STRENGTH DEVELOPMENT is een les die zich richt op kracht en op spieropbouw, hypertrofie en het creëren van spierkracht. Een concept waarbij klassieke gymtraining samenkomt met de voordelen van groepstraining. Stel je krachttraining in de sportschool voor, maar dan in een groepstrainingsruimte en zeer effectief. Basisoefeningen zoals deadliften, squats, lunges, shoulder presses, free twists enzovoort, maar met weinig herhalingen en zware gewichten. We werken in een gevarieerd aantal herhalingen met verschillende tempo's in verschillende sets. We werken niet op de maat van de muziek maar met een vast tempo in een bepaald tijdsinterval (45 min).

LES MILLS BODYBALANCE is een mix van Yoga, Tai Chi en Pilates. Zorgvuldig gestructureerde series bewegingen en houdingen met gecontroleerde ademhaling op moderne muziek. De les verbetert de flexibiliteit, balans en kracht. De les eindigt met een ontspannings-/meditatiesessie.

LES MILLS BODYPUMP is een les die zich richt op uithoudingsvermogen. Hier werk je met een barbell en halterschijven. Je traint kracht en uithoudingsvermogen in het hele lichaam op een eenvoudige en leuke manier op muziek. Met een focus op lage belasting en een hoog aantal herhalingen doorlopen we Benen, Borst, Rug, Schouders, Biceps, Triceps, Buik.

LES MILLS DANCE is een energieke les van 45 minuten die je uitdaagt en in beweging brengt terwijl je plezier hebt. Elke les bevat 10 onafhankelijke nummers die elk een nieuwe choreografie introduceren. De les is verdeeld in drie fitnesspieken waar we 100% voor kunnen gaan, een warming-up en een cooling-down. LES MILLS DANCE bevat innovatieve dansbewegingen die muziek volgen die geïnspireerd is op wereldwijde dansgenres.

STEP wordt uitgevoerd op een stepboard waar je op en neer gaat in verschillende coördinatieoefeningen op geweldige muziek. Een dansles op een stepboard, simpel gezegd!


Programma

De gastdocent geeft 2-3 lessen per dag, met uitzondering van de aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd


Wie kan deelnemen?

Onze Apollo Sporthotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve levensstijl houdt en als u alleen reist, zult u nooit alleen zijn. In een sporthotel is het altijd gemakkelijk om nieuwe sportmaatjes en gelijkgestemden te vinden. Doe mee aan een fitnessreis met een vol programma en je doet mee waar je zin in hebt. Iedereen kan meedoen aan de verschillende sessies, ongeacht het niveau, en je kunt onderweg je eigen tempo bepalen. Vanaf 15 jaar.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in het betreffende hotel verblijven tijdens de week van het gastoptreden. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek. Er is geen voorregistratie nodig om de sessies bij te wonen.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen met de gastinstructeur tijdens de week zijn gratis als je een reis naar het hotel boekt tijdens de betreffende week.

* Sommige sessies met de huidige gastinstructeur in Playitas Resort kunnen tegen betaling zijn, volgens het reguliere programma van Playitas.

Datum en hotel:

11-18 jun 2024, Playitas Resort

Datum en hotel:

11-18 jun 2024, Playitas Resort

Vertrek vanuit: Stockholm & Kopenhagen

Dit is inclusief:

  • Alle sessies met de gastinstructeur
  • Activiteiten volgens het normale programma van het hotel
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek Playitas Resort


Over de instructeur


 

Charlotte Carlén, International Master Trainer voor Les Mills en een veelzijdige fitnessprofessional die haar leven heeft gewijd aan het inspireren en helpen van mensen om hun doelen te bereiken.
Als groepsfitnessinstructeur heeft Charlotte het unieke vermogen om energieke en motiverende workouts te creëren, met een flinke schep humor en plezier waarbij iedereen zich uitgedaagd en welkom voelt.
Als goed opgeleide Personal Trainer en gedragswetenschapper is haar coaching holistisch en dynamisch. 
Charlotte is ook Nordic ambassadeur voor de wedstrijdvorm HYROX, die functionele training en hardlopen combineert.


Om hotellet


 

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort