Power- & Vinyasa Yoga

Miriam Raagaard

Power & Vinyasa Yoga met Miriam

Welkom bij een week yogalessen, die zowel versterkt als kalmeert. Je beweegt je door dynamische sequenties waar er ruimte is om te lachen en te spelen, je hartslag omhoog te krijgen en je lichaam te versterken - maar zonder lichaam en geest meer te belasten dan wat bij je past. Technologie, ademhaling en alleen uw behoeften zullen altijd centraal staan.


Lesbeschrijving

Power Yoga is een dynamische Vinyasa beoefening die garant staat voor beweging, zweet en uitdaging.
Om gefocust te blijven in een onvoorspelbare wereld, zijn aarding en aanwezigheid essentieel.
Dit is de sleutel tot Miriam's Power Yoga les, het vermogen om focus en precisie te behouden in je beoefening ondanks de eisen die aan je lichaam en geest worden gesteld. Verwacht snel schrijven, uitdagende variaties op bekende asana's, creatieve stromen en vrijheid om jezelf te verkennen om je beter aan het leven aan te passen. Alle lessen van Miriam bevatten elementen van pranayama en meditatie – belangrijke hulpmiddelen om zowel in de les als in het leven gefocust te blijven, en we eindigen meestal met enkele yin-houdingen om het lichaam te kalmeren.

Level 2 Power Yoga is voor meer ervaren yogi's die nog meer willen ontdekken. Voor de yogi die uit zijn comfortzone wil stappen en los wil laten en zich wil overgeven aan het heden. De extra uitdaging zal zijn om gefocust te blijven tijdens een veeleisende training van lichaam en geest. Versterkende posities worden langer vastgehouden, sommige overgangen kunnen sneller zijn. We eindigen hier ook met enkele instellingen om het lichaam te kalmeren.

Gentle Vinyasa Yoga is een zachte vinyasa-oefening waarbij het tempo en de overgangen langzaam en zacht zijn. Het gevoel en tempo zal over het algemeen rustiger zijn en de nadruk zal komen te liggen op diepe stretching en overgave aan het moment. Er zal echter een kleine "piek" in de klas zijn om de hartslag en het hart te voelen kloppen. Deze les is perfect voor de atleet die geen zware training nodig heeft, maar toch zijn lichaam wil voelen. De lessen zullen altijd een element van pranayama en meditatie bevatten.


Programma

De gastinstructeur verzorgt dagelijks 2-3 uur groepstraining met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt na binnenkomst gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Onze Apollo-Sports hotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve levensstijl houdt, en als je alleen reist, ben je nooit alleen. In een sporthotel is het altijd makkelijk om nieuwe trainingskennissen en gelijkgestemden te vinden. Ga mee op trainingsreis met een bomvol programma en doe mee met wat jij wilt. Iedereen kan meedoen aan de verschillende lessen, ongeacht het niveau, en onderweg bepaal je zelf het tempo. Vanaf 15 jaar.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

De training is gratis voor degenen die in de betreffende week in een geselecteerd hotel verblijven. Klik op de blauwe boekingslink en ga naar de huidige datum.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: deelname aan de Guest Instructor Pass is gratis wanneer je een verblijf boekt in het betreffende hotel voor de betreffende week.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

22 maart 2024, La Pared – powered by Playitas

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Eersteklas hotel & trainingsresort
  • Trainen met Miriam

Boek La Pared – powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

 


Over de instructeur

Miriam Raagaard

Om Miriam Raagaard

Miriam is een samengesteld formaat. Ze is een getrainde acteur en choreograaf. Dagelijks werkt ze als intimiteitscoördinator, waar ze met intieme scènes acteurs en regisseurs wegwijs maakt in de filmwereld en helpt bij hun creatieve proces. Verschillende vechtsporten, dans en andere fysieke training hebben altijd deel uitgemaakt van Miriam's wereld, maar de afgelopen tien jaar is yoga haar primaire vorm van lichaamsbeweging geweest. "Het versterkt me als geen ander, en tegelijkertijd geeft het me aanwezigheid, vreugde, kalmte en balans in het leven. Het helpt me te navigeren hoe ik de wereld tegemoet moet treden.” In een druk dagelijks leven waarin je vaak met de uitdagingen van het leven wordt geconfronteerd, is poweryoga een hulpmiddel om precies hiermee om te gaan. Om dit vol te kunnen houden, volgde Miriam daarom bijna vijf jaar geleden een opleiding tot yogadocent in Aalborg en heeft inmiddels duizenden lesuren achter de rug.

Volg Miriam op Instagram: @fightermiriam 


Over het hotel

La Pared - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas is het hotel voor diegenen die van een actieve vakantie houden en tegelijkertijd een rustige en vredige vakantie aan zee willen. Het hotel is schilderachtig gelegen in een rustige omgeving nabij het prachtige zandstrand van La Pared, dat beginnende surfers van over de hele wereld aantrekt. Het surfcentrum, dat ook verhuur heeft, biedt dagelijks golfsurfcursussen aan. De omgeving is perfect om te wandelen, hardlopen en fietsen en er zijn veel groepstrainingen en activiteiten om uit te kiezen voor degenen die dat willen.

Lees meer over La Pared - powered by Playitas