Power- en Relaxweek met Sidsel Gade

Welkom om deel te nemen aan een trainingsweek met focus op zowel kracht als ontspanning. Sidsel deelt zijn plezier in trainen graag met anderen en je kunt een week verwachten waarin de focus ligt op energie en kracht, maar ook op vertragen en ontspannen, innerlijke rust vinden en stretchen van het hele lichaam.


Lesbeschrijving

Elke dag komt er een nieuwe sessie tijdens WOD (Workout Of the Day), geïnspireerd door crossfit, zodat je afwisseling krijgt in je training. De WOD bestaat uit functionele training met een mix van gewichtheffen en polstraining.

HIIT vindt plaats in een hoog tempo met korte tussenpozen. HIIT is voor jou die graag jezelf pusht en je conditie verbetert.

Core en buikspieren is voor degenen die je core willen versterken en stabiliseren. Hier worden de buikspieren en rugspieren getraind, die helpen om een ​​goede houding te behouden.

Tijdens Onderlichaam ligt de focus op het trainen van benen en billen. Dit is vooral krachttraining voor het onderlichaam, maar tijdens de sessie krijgen we ook de hartslag omhoog.

Rekken en ontspannen is voor degenen die het hele lichaam moeten strekken. We richten ons op diep ademhalen en strekken van de belangrijkste spiergroepen.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 
 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

11 juli 2023, Playitas Resort

8 augustus 2023, La Pared - powered by Playitas, Fuerteventura

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Sidsel Gade

  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek Playitas Resort

La Pared - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

 


Over de instructeur

Sidsel Gade

Sidsel Gade is een extraverte en energieke 23-jarige vrouw die altijd een grote glimlach op haar gezicht heeft en zich graag in het zweet werkt.

Sidsel traint dagelijks bij Aarhus Crossfit en plant/regelt trainingen voor zichzelf en voor verschillende soorten teams. In de wereld van crossfit is er plaats voor iedereen, dus ben je toe aan een uitdaging en een gegarandeerd zweetfeestje, dan moet je zeker eens meedoen aan de sessie van Sidsel. Sidsel heeft ervaring met het aanpassen van zijn sessies en oefeningen zodat de training bij iedereen past - ongeacht je fysieke conditie of eventuele blessures.

 

 


Over de hotels

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort

La Pared - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas is het hotel voor diegenen die van een actieve vakantie houden en tegelijkertijd een rustige en vredige vakantie aan zee willen. Het hotel is schilderachtig gelegen in een rustige omgeving nabij het prachtige zandstrand van La Pared, dat beginnende surfers van over de hele wereld aantrekt. Het surfcentrum, dat ook verhuur heeft, biedt dagelijks golfsurfcursussen aan. De omgeving is perfect om te wandelen, hardlopen en fietsen en er zijn veel groepstrainingen en activiteiten om uit te kiezen voor degenen die dat willen.

Lees meer over La Pared - powered by Playitas