Een reis van persoonlijke ontwikkeling

Gentlemen's Coach

Ontgrendel je potentieel met yoga, meditatie, mindset en dankbaarheid. Doe mee met de Gentlemen's Coach in onze Apollo Sports hotels, waar deze persoonlijke ontwikkelingsreis is gecreëerd en samengesteld om de geest, het lichaam en de ziel te verkennen en te ontwikkelen.


Over de week

Dit is de week voor diegenen die tools en technieken willen aanleren om hun gedachtepatronen te veranderen en een positieve innerlijke dialoog te creëren, stress te leren beheersen, hun gemoedsrust te vergroten en een gebalanceerde levensstijl te creëren. Voor diegenen die meer zelfliefde willen ontdekken en integreren in hun dagelijks leven voor meer welzijn, en een sterke basis willen leggen voor zelfontwikkeling en persoonlijke groei. We hopen dat je je innerlijke motivatie en drive om je doelen te bereiken zult ontdekken en versterken, met ondersteuning en inspiratie van een ervaren docent en een groep gelijkgestemde deelnemers.


Lesbeschrijving Gentle Yoga

Onze Gentle Yoga is een rustige yogales die perfect is voor iedereen die een rustige en gebalanceerde yogabeoefening wil. In deze les richten we ons op het creëren van een rustige en harmonieuze sfeer waarin je kunt ontspannen, je ademhaling kunt verdiepen en je geest tot rust kunt brengen. We voeren zachte en zachte yogahoudingen (asana's) uit die zijn aangepast aan individuele behoeften en mogelijkheden. Elke beweging wordt uitgevoerd met bewuste aanwezigheid en met de nadruk op het luisteren naar de signalen van het lichaam en het respecteren van zijn grenzen. Dit is een les waarin je je eigen lichaam en beweging met zorg en vriendelijkheid kunt verkennen en ontdekken. Met behulp van ademhalingstechnieken (pranayama) zullen we ons richten op het verdiepen van de ademhaling en het creëren van een gevoel van innerlijke rust en ontspanning. We bevatten ook elementen van meditatie en mindfulness om je te helpen op een dieper niveau te ontspannen en spanning en stress los te laten.


Programma

De gastinstructeur geeft 2-3 lessen per dag, met uitzondering van de aankomst- en vertrekdag. Het programma wordt ter plaatse in het desbetreffende hotel gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Er is geen voorkennis van yoga, meditatie of dankbaarheidstraining vereist. Deze lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus. Of je nu een beginner bent of een ervaren yogi, iedereen is welkom om deel te nemen en te genieten van de zachte en voedende beoefening van yoga. Kom gewoon zoals je bent.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle* trainingen met onze gastdocenten zijn gratis voor degenen die in het betreffende hotel verblijven in de week van de gastvoorstelling. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven om de sessies bij te wonen.

* Voor sommige lessen in Playitas Resort geldt een toeslag. Dit geldt voor de lessen die worden gehouden in de WOD Box of in de Yoga Shala.

Info over de week:

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis boekt naar het betreffende hotel.

Datum & hotel:

4-11 jun 2024, Playitas Resort 

Vertrekpunt: Amsterdam

Wat is inbegrepen:

  • Alle sessies met de gastinstructeur*
  • Activiteiten volgens het normale programma van het hotel
  • Topklasse hotel & trainingscentrum.

Boek Playitas Resort


Over de instructeur


 

John Andreas

John Andreas, Gentlemen's Coach, is de levensdoelcoach en docent die bekend werd bij het grote publiek (Zweden) toen zijn energieke motiverende video's plotseling viral gingen. John Andreas heeft veel moeilijke beproevingen in zijn leven doorstaan en gebruikt de lessen om anderen te helpen dichter bij zichzelf te komen. Hij gebruikt ook een speciale methode die al 30 jaar over de hele wereld wordt gebruikt om zijn levensdoel naar buiten te brengen.

John Andreas runt ook samen met Erik Olsson de podcast Live Your Dream, waar ze praten over grote levensvraagstukken, optimale gezondheid en het plezier van bewegen.

Lees hier meer over Gentlemen's Coach!

 


Over het hotel


 

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort