Kracht, mobiliteit & focus met Louise Pompe

Kracht, mobiliteit & focus met Louise Pompe

Sinds een paar weken gaat gezondheidscoach Louise Pompe van Happy and Healthy by Pomperfect Apollo Sports – powered by Playitas op hotelbezoek.

De sessie van deze week staat in het teken van kracht, mobiliteit en stabiliteit, zowel voor lichaam als geest. Het doel is dat je iets meer in balans en met hernieuwde kracht, energie en kracht naar huis gaat, evenals een heerlijke trainingspijn in je lichaam! De set-up is bedoeld voor iedereen, doorgewinterde krachttrainers en yogi's, maar ook voor beginners. De krachttraining is zacht en er wordt gewerkt met lichaamsgewicht, elastiekjes en soms losse gewichten/kettlebells. Yoga is eenvoudig en ongecompliceerd en wordt gebruikt als een manier om het lichaam wakker te maken, de geest te kalmeren en de mobiliteit te verbeteren. Je hoeft geen speciale voorkennis te hebben en alle deelnemers werken vanuit het niveau waarop ze zich bevinden. Degenen die een meer uitdagende lading willen, en zichzelf een beetje extra willen pushen, zullen ook niet teleurgesteld worden.


Klas beschrijvingen

Goedemorgen yoga - We beginnen de dag met een yoga- en meditatiesessie in de ochtendzon. Goedemorgen yoga is een zachte, meditatieve les in een comfortabel tempo, om het lichaam wakker te maken en ons mentaal en fysiek voor te bereiden op de dag. Het is een moment om contact te maken met jezelf, aanwezig te zijn in het heden en te landen in een intentie voor waar deze specifieke dag over zal gaan, terwijl tegelijkertijd de bloedsomloop en mobiliteit op gang komen en we spieren en gewrichten zachtjes opwarmen.

Mobiliteit & stretch - Deze mobiliteitsles is gericht op het verbeteren van de mobiliteit in spieren en gewrichten. De meesten van ons hebben een deel van het lichaam dat extra stijf en pijnlijk is, vooral degenen met zittend of fysiek eentonig werk. Om een ​​soepeler en mobieler lichaam te creëren, moeten we dagelijks werken met mobiliteitsoefeningen en onze weg terug vinden naar onze natuurlijke bewegingspatronen. We werken in een langzaam tempo, houden de houdingen een minuut vast en concentreren ons op de ademhaling. Een ontzettend fijne en ontspannende les met een verjongende werking.

Core - Je hebt het al eerder gehoord en hier komt het weer - alle trainingen zijn gebaat bij sterke core-spieren. Het hebben van een stabiel en sterk bovenlichaam verbetert zowel de sportprestaties als het dagelijkse leven, en voorkomt pijntjes en kwalen in b.v. de rug. We werken met interne, externe en schuine buikspieren, de rug en billen, evenals de bekkenbodem. De core class is pittig maar simpel en staat garant voor trainingspijn!

Pure kracht - De krachtsessie van deze week daagt het hele lichaam uit. We werken met het eigen lichaamsgewicht en/of met elastiekjes en losse gewichten, afhankelijk van de grootte en samenstelling van de groep. Je kunt veel meer aan dan je denkt, en in de les wordt je aangemoedigd om je innerlijke luiheid te overwinnen. De pure kracht les is leuk, intens en zwaar - maar iedereen kiest natuurlijk zijn eigen niveau om vanuit te werken. Iedereen kan meedoen! Als je blessures/speciale wensen hebt, zoeken we alternatieve oefeningen.


Het weekprogramma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse gepresenteerd in een geregistreerd hotel.


Wie kan deelnemen?

Alle groepstrainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De intensiteit en moeilijkheidsgraad worden aangepast aan de deelnemers. Je moet 15 jaar oud zijn om lid te worden van de passen.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Datum & hotel:

  • 15-22 dec 2022, Aqua Vista - powered by Playitas
  • 9-16 mei 2023, La Pared - powered by Playitas
  • 29 aug – 5 sep 2023, La Pared - powered by Playitas

Vertrekpunt: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructrice Louise Pompe
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur


 

Louise Pompe

Over Louise Pompe

Louise is gediplomeerd gezondheidscoach en PT en houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met lichaamsbeweging in verschillende vormen. Sinds 2019 runt Louise "Happy and Healthy by Pomperfect", waar ze outdoor groepstrainingen, personal training en gezondheidscoaching aanbiedt. Instagram: louisepompe.se

Naast opleiding is Louise al vele jaren advocaat en moeder van kleine kinderen, dus ze heeft een goed begrip van de uitdagingen van het bereiken van continue opleiding in een druk dagelijks leven. Met een liefdevolle en vergevingsgezinde manier waarbij bewegen en welzijn hoog op de prioriteitenlijst staan, vallen de puzzelstukjes op hun plek.

Louise's lessen zijn zwaar en gefocust, in bootcamp-stijl, maar met een twinkeling in haar ogen en veel gelach. Veel is gebaseerd op je eigen lichaamsgewicht, elastiekjes, losse gewichten en wat de omgeving te bieden heeft in de vorm van zware stenen, tractorbanden en vaste installaties zoals leuningen en banken. Bij de opleiding hoort ook een grote interesse in en gedegen kennis van het belang van voeding en leefstijl. Om de gewenste resultaten te behalen, heb je slaap, herstel en goede voeding nodig - het is minstens zo belangrijk als de training zelf!