Power Week
Jacob Smidth & Anne-Sofie Vildbran

Kracht en hardlopen met Jakob Schmidt

Hou je van krachttraining, hardlopen of misschien wel allebei? Dan is de trainingsreis met Jakob Schmidt bij Cavo Spada, Kreta een aanrader! Jakob garandeert dat je elke sessie verlaat met een glimlach op je gezicht en een gevoel van meer willen. Je kunt aan alle sessies deelnemen ongeacht je ervaring of niveau. Jakob heeft ruime ervaring met het opleiden van verschillende mensen en kan je daarom helpen de training aan te passen ongeacht je achtergrond.

Lesbeschrijving

Tijdens GLUTES & CORE ligt de focus op de been- en bilspieren en voer de oefeningen technisch correct uit. De trainingsvorm bestaat voornamelijk uit een krachtsessie met gemiddelde tot hoge belasting. Voor degenen die je kern willen versterken, die bestaat uit je diepe buikspieren en rugspieren. Een sterke kernmusculatuur zorgt voor een goede houding en een plattere buik.

Tijdens WOD "Workout of the day" krijg je elke dag variatie in training, waarbij zowel functionele krachttraining als focus op een hoge hartslag zal zijn. Met andere woorden: een sessie met snelheid.

De functionele training is geïnspireerd door crossfit-oefeningen. Diverse oefeningen waarbij het hele lichaam goed getraind wordt. Iedereen kan hier meedoen, ongeacht niveau.

Kettle Bell is het paspoort voor wie graag met kettlebells traint of zijn techniek wil verbeteren. De training bestaat voornamelijk uit het gebruik van kettlebells. Het hele lichaam wordt getraind en de hartslag gaat omhoog.

HIIT "High Intensive Interval Training" is een sessie opgebouwd uit korte intervallen in een hoog tempo. In de HIIT les krijg je de mogelijkheid om jezelf tot het uiterste te pushen.

Conditioning training bestaat voornamelijk uit kernoefeningen en lichaamsgewichtoefeningen. Je krijgt gegarandeerd het zweet op je voorhoofd en je hartslag stijgt in de Cardio-les.

TABATA is een les voor diegenen die hun hartslag willen verhogen en het voorhoofd willen zweten. De les bestaat uit blokken met 20 sec werk en 10 sec pauze. Het zal zowel kracht als hartslag zijn.

Kracht en techniek is voor degenen die hun techniek willen verbeteren in de 3 grote liften: Squat, Bench Press en Deadlift. De les geeft je de mogelijkheid om samen met mij techniek te oefenen. Er zal een mogelijkheid zijn om uw maximale lift te duwen.

Indoor cycling is voor wie wil zweten. De les is gebaseerd op zowel staande als zittende intervallen en langere periodes van staan ​​en zitten. Ik beloof je een geweldige les waar je met een glimlach op je gezicht naar buiten gaat en uitkijkt naar de volgende les.

RUN - 5 km hardlopen met focus op techniek en intervallen. Hier ligt de nadruk op de warming-up, de juiste looptechniek en een uitdagende loop met ingebouwde intervallen.

Gezinstraining voor het hele gezin, ongeacht leeftijd en ervaring. Beleef een leuke trainingservaring met het hele gezin waarbij je samen en actief verschillende oefeningen doorloopt, een hit voor iedereen in het gezin!


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Alle lessen zijn zowel voor beginners als voor mensen met ervaring. Je moet 15 jaar oud zijn om deel te nemen aan de lessen.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boek je gewoon jouw reis zoals je gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum:

22 augustus 2023, Playitas Resort

31 maart 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Jakob Schmidt

  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek Playitas Resort

Boek Aqua Vista - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

Over de instructeur


Jakob Schmidt

Jakob is 39 jaar oud en heeft meer dan 5 jaar als personal trainer gewerkt en heeft meer dan 6000 uur ervaring in de sportschool. Jakob houdt ervan actief te zijn en leeft een zeer actieve levensstijl. Jakob leeft en ademt training en werkt als personal trainer en elitevoetbalscheidsrechter.

Aan het thuisfront woont Jakob samen met Anna-Sofie die ook wellness-instructeur is - je kunt dus een instructeur verwachten die leeft en gepassioneerd is door training en het verschil maakt voor jou en je training.

Over de hotels

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort

Aqua Vista - powered by Playitas

Het Apollo Sporthotel Aqua Vista – powered by Playitas biedt alles wat je maar kunt wensen van een complete zon- en fitnessvakantie waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het hotel heeft verschillende nieuw gebouwde trainingsruimtes en de grootste hotelgym van Afrika met de nieuwste apparatuur. Doe dagelijks mee aan groepstrainingen onder leiding van een leider, oefen met serveren op de tennisbaan, speel populaire padel, ontwikkel je looptechniek op de nieuwe sprintbaan of daag jezelf samen met anderen uit in onze crossfitbox.

Lees meer over Aqua Vista - powered by Playitas