HIIT & Yoga

Nanna Henriksen

Welkom bij een zweterige week met gastinstructrice Nanna uit Denemarken die je leidt door lessen als HIIT, core, booty-burn, spinning en yoga.


Over de week

Nanna's high-intensity lessen zijn zo gepland dat je het meeste uit je workout haalt, terwijl je plezier hebt en jezelf uitdaagt. Nanna's richt zich op techniek, hoge intensiteit en bewegingen die omhoog of omlaag kunnen worden geschaald, afhankelijk van je niveau. Naast lessen met een hoge intensiteit geeft Nanna ook slow-flow & hatha yoga voor degenen die de voorkeur geven aan rustigere lessen met een focus op mobiliteit, stretching en ademhaling. Met andere woorden: Nanna biedt voor ieder wat wils, ongeacht eerdere ervaring, welkom!


Lesbeschrijving

Pilates is een full body workout waarbij we werken aan basisstabiliteit, balans en kracht met als doel de spieren van het lichaam strakker en sterker te maken. Pilates wordt uitgevoerd op een mat en we bereiken de gewenste resultaten door ons eigen lichaamsgewicht te gebruiken. Het is een les die geschikt is voor alle niveaus en voor zowel je basiskracht als je uithoudingsvermogen. Pilates verbetert je flexibiliteit, houding, kracht en balans. 

Step basic is een beginnersles, waarbij iedereen mee kan doen en de basisstappen op het stepboard kan leren. Er is zowel plaats voor degenen die nog nooit Step hebben geprobeerd als voor degenen die al ervaring hebben op het stepboard. 

Cardio attack is een workout met hoge intensiteit, waarbij hartslagtraining centraal staat. De workout is verdeeld in vijf blokken, die allemaal lichaamsgewichtoefeningen combineren met een focus op conditie. Cardio Attack is voor diegenen die een zweterige workout willen doen.

Hatha Yoga is langzaam vloeiende yoga, met een vleugje yin yoga, en is de perfecte manier om je dag te beginnen of te eindigen. Je wordt door verschillende houdingen geleid op een basisniveau terwijl we ons richten op de geest en de ademhaling. 

Spinning of indoor cycling is een vorm van lichaamsbeweging waarbij de lessen gericht zijn op uithoudingsvermogen, kracht, intervallen en hoge intensiteit. Met goede muziek fiets je door het landschap op een stationaire fiets.

Bodypump/tone is een spieropbouwende workout met 5-6 blokken, waarbij verschillende krachtoefeningen worden uitgevoerd op de maat van motiverende muziek. Deze les is voor het hele lichaam en we gebruiken barbells en halterschijven. Iedereen kan meedoen, ongeacht ervaring en kracht.

HIIT High intensity interval training, of intervaltraining met hoge intensiteit. Deze sessie is gebaseerd op korte intervallen met een hoge intensiteit die conditie en kracht uitdagen. Er kunnen oefeningen met apparatuur zijn, maar meestal gebruiken we ons eigen lichaamsgewicht. De oefeningen kunnen worden verkleind zodat iedereen mee kan doen, jong en oud.

Core is een workout met een gemiddelde intensiteit die vooral gericht is op de buikspieren en de onderrugspieren. Deze workout draagt bij aan een sterke houding.


Programma

Nanna geeft 2-3 lessen per dag, behalve op aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plekke in elk hotel gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende lessen, ongeacht het niveau, en alle lessen worden in het Engels gegeven. Naast de sessies van de gastinstructeur kun je ook deelnemen aan het reguliere sport- en activiteitenaanbod van het hotel.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in het betreffende hotel verblijven tijdens de week van het gastoptreden. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek. Er is geen voorregistratie nodig om de sessies bij te wonen.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je een trainingsreis boekt naar het desbetreffende hotel voor de week.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:         

11 oktober, Aqua Vista - powered by Playitas, Egypte

17 december, Aqua Vista - powered by Playitas, Egypte

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen tijdens de week met gastinstructeur Nanna Henriksen 
  • Topklasse hotel & trainingscentrum

Aqua Vista - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur

Over Nanna Henriksen

Nanna is 23 jaar en al 5 jaar gediplomeerd instructrice. Ze geeft lessen zoals BodyTone, BodyFit, HiiT, core, bike/spinning, step, circuittraining, booty, aqua, yoga en pilates. Nanna heeft een passie voor groepslessen en is 3 keer per week instructeur bij een sportschool in Denemarken. Als ze geen instructeur is, studeert ze psychologie of, zoals ze zegt, "traint" ze met haar hersenen. Nanna's lessen zijn geschikt voor iedereen. Nanna hoopt dat haar lessen je uitdagen op het niveau dat je hebt. Een goede techniek is een van Nanna's sleutelwoorden en ze zorgt er altijd voor dat iedereen op een veilige manier zijn best doet. Het volgende sleutelwoord is vreugde - als je lacht, straal je!

Nanna heeft voor Apollo gewerkt als instructeur in Egypte. Ze vindt het geweldig om jou te ontmoeten!


Over het hotel

Aqua Vista - powered by Playitas

Het Apollo Sporthotel Aqua Vista – powered by Playitas biedt alles wat je maar kunt wensen van een complete zon- en fitnessvakantie waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het hotel heeft verschillende nieuw gebouwde trainingsruimtes en de grootste hotelgym van Afrika met de nieuwste apparatuur. Doe dagelijks mee aan groepstrainingen onder leiding van een leider, oefen met serveren op de tennisbaan, speel populaire padel, ontwikkel je looptechniek op de nieuwe sprintbaan of daag jezelf samen met anderen uit in onze crossfitbox.

Lees meer over Aqua Vista - powered by Playitas