Functionele fitness workout week met Betina

Boost je energie buitenshuis met leuke en functionele oefeningen, gericht op core-balans, uithoudingsvermogen en cardiotraining.
Iedereen kan meedoen omdat de oefeningen worden aangepast aan de deelnemers - het draait allemaal om plezier tijdens het sporten!


Klas beschrijvingen

Kracht en balans: Duurtraining voor het hele lichaam, krachttraining met gewichten. De training vindt plaats met simpele maar harde oefeningen, waardoor je een uitdagende sessie krijgt en veel zweet. De oefeningen worden aangepast aan alle deelnemers.

Powerstep: Intensieve cardiotraining op een stepboard met eenvoudige choreografie.

Power Hiit: de ultieme cardiotraining. Je bent verzekerd van een workout vol energie, snelheid en opzwepende muziek!

Power cardio functionele klasse: De ultieme combinatie van gewicht en cardio.

ABS en Core: Intensieve en uitdagende oefeningen voor de kernspieren.

Stretch & relax: Stretch en ontstress na en de hele dag trainen op aangename muziek. Zorgt voor rust, balans en flexibiliteit.

Het weekprogramma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse gepresenteerd in een geregistreerd hotel.

Wie kan deelnemen?

Alle groepstrainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De intensiteit en moeilijkheidsgraad worden aangepast aan de deelnemers. Je moet 15 jaar oud zijn om lid te worden van de passen.

Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Datum & hotel:

Vertrekpunt: Amsterdam Airport Schiphol
 

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Betina Kalf Sehje
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

 

Boek Levante - mogelijk gemaakt door Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur

Bodyboost med Rebecca

Over Betina Kalf Sehje

Betina heeft meer dan 15 jaar trainingservaring als groeps- en fitnessinstructeur en als personal trainer. Als Master Trainer voor SATS in Denemarken traint en traint Betina nieuwe groepsinstructeurs. Betina runt al meer dan 7 jaar haar eigen Bootcamps in Denemarken en in het Playitas Resort op Fuerteventura en is keer op keer te gast geweest bij Playitas als gastinstructeur.
Trainen is een levensstijl en liefde die andere mensen vreugde brengt.

Over het hotel

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas