Functionele fitness workout week met Betina

Boost je energie buitenshuis met leuke en functionele oefeningen, gericht op core-balans, uithoudingsvermogen en cardiotraining.
Iedereen kan meedoen omdat de oefeningen worden aangepast aan de deelnemers - het draait allemaal om plezier tijdens het sporten!


Lesbeschrijving

Duurtraining voor het hele lichaam tijdens kracht en balans. Krachttraining met gewichten. De training vindt plaats met simpele maar harde oefeningen, waardoor je een uitdagende sessie krijgt en veel zweet. De oefeningen worden aangepast aan alle deelnemers.

Powerstep is een intensieve cardiotraining op een stepboard met eenvoudige choreografie.

Power Hiit is de ultieme cardiotraining. Je bent verzekerd van een workout vol energie, snelheid en opzwepende muziek!

Power cardio functionele training is de ultieme combinatie van gewicht en cardio.

ABS en Core voor intensieve en uitdagende oefeningen voor de kernspieren.

Stretch en ontstress na en de hele dag trainen op aangename muziek tijdens Stretch & relax. Zorgt voor rust, balans en flexibiliteit.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse gepresenteerd in een geregistreerd hotel.


Wie kan deelnemen?

Alle groepstrainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De intensiteit en moeilijkheidsgraad worden aangepast aan de deelnemers. Je moet 15 jaar oud zijn om lid te worden van de passen.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

Vertrekpunt: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Betina Kalf Sehje
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek Aqua Vista - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur

Bodyboost med Rebecca

Over Betina Kalf Sehje

Betina heeft meer dan 15 jaar trainingservaring als groeps- en fitnessinstructeur en als personal trainer. Als Master Trainer voor SATS in Denemarken traint en traint Betina nieuwe groepsinstructeurs. Betina runt al meer dan 7 jaar haar eigen Bootcamps in Denemarken en in het Playitas Resort op Fuerteventura en is keer op keer te gast geweest bij Playitas als gastinstructeur.
Trainen is een levensstijl en liefde die andere mensen vreugde brengt.

Over het hotel

Aqua Vista - powered by Playitas

Het Apollo Sporthotel Aqua Vista – powered by Playitas biedt alles wat je maar kunt wensen van een complete zon- en fitnessvakantie waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het hotel heeft verschillende nieuw gebouwde trainingsruimtes en de grootste hotelgym van Afrika met de nieuwste apparatuur. Doe dagelijks mee aan groepstrainingen onder leiding van een leider, oefen met serveren op de tennisbaan, speel populaire padel, ontwikkel je looptechniek op de nieuwe sprintbaan of daag jezelf samen met anderen uit in onze crossfitbox.

Lees meer over Aqua Vista - powered by Playitas