Functioneel trainen met Line & Jakob

Hoewel trainen zwaar en uitdagend kan zijn, is het belangrijk dat het tegelijkertijd leuk is! Tijdens deze week kun je leuke en motiverende trainingen verwachten, ongeacht je conditie.

Ook als je nog niet eerder aan functionele training, gewichtheffen of krachttraining hebt gedaan, is het onze belangrijkste taak om je een goede, leuke en leerzame ervaring te geven. Als je echter eerdere ervaring hebt, is het een week waarin je uitgedaagd kunt worden, je techniek kunt optimaliseren en je kennis kunt vergroten - zodat je nog beter kunt worden! Wij staan ​​garant voor uitdagende, leuke en inspirerende trainingen waarbij u centraal staat - wij zorgen voor een goed humeur en kijken ernaar uit om u geweldige ervaringen te bezorgen!


Klas beschrijving

WOD - Focus op functionele training, waarbij het hele lichaam wordt gebruikt. Het is vaak een mix van kracht/gewichtheffen, cardio en gymnastiek. Het algemene doel van deze sessie is om een ​​goede en veelzijdige training voor het hele lichaam te bieden, terwijl het leuk en hartslagverhogend moet zijn.

CARDIO (Endurance/HIIT) - Concentreer u op het verbeteren van uw conditie. De sessie bestaat vaak uit duurtraining en/of intervaltraining met intensief werk. Tijdens deze sessie kunt u verwachten dat de hartslag gedurende een korte tijd snel stijgt of een matig hoge hartslag bereikt, maar die vervolgens gedurende een langere periode moet worden volgehouden.

KRACHT – Focus op sterker worden. De sessie zal speciale aandacht hebben voor de klassieke krachtoefeningen: squats, deadlifts en presses, bijbehorende hulpoefeningen, die allemaal tot doel hebben ons sterker te maken. Tijdens deze sessie kun je krachttraining verwachten voor zowel het boven- als het onderlichaam, maar zonder dat er een specifiek doel is om de hartslag omhoog te stuwen.

GEWICHTHIFTEN - Focus op de twee klassieke Olympische liften; Snatch en Clean & Jerk. De sessie zal met name gericht zijn op de technische basisvaardigheden van de twee liften, die essentieel zijn om veilig zwaar te kunnen tillen. De pas is geschikt voor IEDEREEN ongeacht niveau, waarbij je als beginner een aantal zeer basisvaardigheden leert, en waar je als meer ervaren persoon je techniek gaat verfijnen en optimaliseren en nog beter wordt.

MOBILITEIT - Voor wie flexibeler wil worden en/of zijn mobiliteit wil vergroten. De sessie richt zich op stretching, lichaamsbewustzijn en ademhalingsoefeningen. Dit is een geweldige aanvulling op de dagelijkse training zonder dat je een YOGA-les hoeft te worden.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse gepresenteerd in een geregistreerd hotel.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Datum: 25 juni-2 juli 2023

Hotel: Levante – powered by Playitas

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.


Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeurs Line & Jakob.
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Levante – powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

 


Over de instructeurs


 

Line Gude Zie meer over Line en volg op Instagram: @linegude

Over Line Gude

"Ik hou van de actieve levensstijl met lichaamsbeweging en beweging. Het is altijd een natuurlijk onderdeel van mijn dagelijks leven geweest om actief te zijn en te sporten. Dagelijks studeer ik om fysiotherapeut te worden in Aarhus, waar ik nog een jaar te gaan heb voordat ik mijn opleiding afmaken. Daarnaast til ik voor het Deense nationale team in gewichtheffen, waar ik momenteel verschillende Deense records in bezit heb, ben ik Deens en Noords kampioen in 2021 en neem ik deel aan zowel het EK als het WK. Daarnaast heb ik meerdere jaren ervaring met lesgeven zowel CrossFit als Gewichtheffen - zowel in seminars, teamtraining als persoonlijke training.

Als persoon ben ik gelukkig en extravert - en ik deel graag mijn kennis en help anderen. Ik waardeer het enorm om te helpen bij het creëren van een community rond sport en bewegen, waar iedereen ongeacht niveau aan kan deelnemen. Daarnaast moet de opleiding leuk en ambitieus tegelijk zijn en daar hecht ik in mijn onderwijs veel belang aan. Ik kijk ernaar uit om met je te trainen!”

Jakob Frandsen Zie meer over Jakob en volg op Instagram: @jakobfrandsendk

Over Jakob Frandsen

"Sport en training zijn altijd een groot deel van mijn leven geweest. Sinds ik heel klein was, heb ik veel verschillende sporten beoefend. Alles van handbal, voetbal, badminton tot tafeltennis en schieten. De laatste jaren is het echter krachttraining en specifiek functionele training/CrossFit die me interesseerde. Dagelijks studeer ik een master in sportwetenschappen aan de Universiteit van Aarhus, waar onderzoek naar sport en lichaamsbeweging centraal staat. Zoals ik al zei, lichaamsbeweging is een groot deel van mijn dagelijkse bezigheden leven, en dit zie je ook terug in mijn vrije tijd.Naast mijn studies heb ik de laatste 5 jaar gewerkt als physical trainer voor een 1e handbalteam en daarna geef ik dagelijks CrossFit les, voor zowel beginners als ervaren, het is alles van gymnastiek en conditietraining tot gewichtheffen.

Ik vind het belangrijk dat training leuk en onderhoudend moet zijn, ook al is het moeilijk en proberen we iets nieuws te leren.

Over het hotel

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas