Full body workout-week met Johanne

Afwisselend en leuk trainen zorgt ervoor dat jij net dat beetje extra geeft! Deze week heb je de mogelijkheid om veel verschillende trainingen met Johanne uit te proberen. Ze is een getrainde fysiotherapeut en zal ervoor zorgen dat alle trainingen met haar deze week veilig en goed voor het lichaam zijn!


Klas beschrijvingen:

Circuittraining: Een high intensity les waarbij conditie en kracht elkaar op verschillende stations afwisselen. De pas is ongeveer 45 minuten.

Stretch & relax: Een les met focus op ontspanning en het vergroten van bewegingsvrijheid en mobiliteit. 30-45 min.

Aquafitness: Spring in het zwembad en doe mee met een leuke les in het water! We gebruiken de weerstand van het water en werken zowel met kracht als conditie. Eén pas voor iedereen!

Foamrolling: Zit je stijf in je lijf? Doe mee aan foamrolling om stijve spieren los te maken en geef jezelf een lekkere massage met behulp van de foamroller!

Functional fitness: Een op crossfit geïnspireerde sessie waarbij we functionele bewegingen doen die je herkent uit het dagelijks leven.

Kettlebell: Een leuke les waarbij we de kettlebell en ons eigen lichaam als gereedschap gebruiken. We werken met kracht, lichaamscontrole en conditie.

Ochtendyoga: Een simpele ochtendyoga waarbij we de dag beginnen met het strekken van het lichaam en aan de slag gaan.

Hike: een sociale wandeling door de omgeving.

Rennen: Ga met ons mee voor een korte run in de omgeving in een rustig tempo.


Het weekprogramma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Alle groepstrainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De intensiteit en moeilijkheidsgraad worden aangepast aan de deelnemers. Je moet 15 jaar oud zijn om lid te worden van de passen.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Eventuele registraties voor de passen vinden ter plaatse plaats in de sportboeking van het hotel, welke passen waarvoor voorregistratie vereist is, worden ter plaatse gepresenteerd in het sportprogramma van het hotel.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Datum & hotel:

18-25 juni 2023,  Levante – powered by Playitas.

Vertrekplaatsen: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken. 

Dit is inbegrepen:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Johanne Båtevik
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek Levante – powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur

Johanne Båtevik

Johanne Båtevik

Johanne is een 28-jarig meisje uit Bergen. Haar grote passie is in de natuur zijn, skiën en wandelen. Ze werkt als fysiotherapeut en is gepassioneerd door lichaamsbeweging. Zelf houdt ze van hardlopen, krachttraining en mobiliteit.

Over het hotel

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas