Fit & Fun

Marielle Valenteijn

Marielle biedt een breed scala aan trainingen en geweldige workouts. Train samen tot het zweet je uitbreekt, allemaal op de melodie van zowel de glorieuze jaren '70 als de allernieuwste hits. Fit worden en plezier hebben gaan hand in hand, en je zult moe, bezweet en vrolijk de les eindigen!


Lesbeschrijving

Relaxercise fit is een mix van ontspanning en beweging, die je een kickstart van de dag geeft. Deze les is voor iedereen die zijn spieren op een rustige manier wakker wil maken.

HIIT training is gebaseerd op korte intervallen met een hoge intensiteit die conditie en kracht uitdagen. Er kunnen oefeningen zijn waarbij we attributen gebruiken, maar voor het grootste deel gebruiken we ons eigen lichaamsgewicht. De oefeningen zijn laagdrempelig zodat iedereen mee kan doen, jong en oud!

BBB staat voor buik, billen en benen! Deze workout bestaat uit krachtoefeningen om deze drie spiergroepen te trainen. De sessies bestaan meestal uit een conditieverbeterende warming-up en daarna een basisgedeelte met spierversterkende oefeningen.

Circuit training is een workout die zowel uithoudingsvermogen als kracht uitdaagt. Hier gebruiken we eenvoudige attributen en ons eigen lichaamsgewicht om tussen de verschillende stations te bewegen.

Tabata is een intervaltraining met hoge intensiteit waarbij je zowel cardio als spierkracht traint. Bij de intervallen werk je 20 seconden, gevolgd door 10 seconden rust. Dit wordt 8 keer per blok herhaald. Er worden hulpmiddelen gebruikt zoals stepplanken, elastiek, halterschijven en je eigen lichaamsgewicht en de variaties zijn eindeloos. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau, de sessie eindigt met een stretch en duurt 45 minuten.


Programma

De gastinstructeur geeft 2-3 lessen per dag, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende lessen, ongeacht het niveau, en alle lessen worden in het Nederlands of Engels gegeven. Naast de sessies van de gastinstructeur kun je ook deelnemen aan het reguliere sport- en activiteitenaanbod van het hotel.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis (met enkele uitzonderingen bij Playitas Resort) voor degenen die in het betreffende hotel verblijven tijdens de week van de gastlessen. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek, boek dan je reis zoals gewoonlijk. Er is geen voorregistratie nodig om de sessies bij te wonen.

* Sommige lessen in Playitas Resort kunnen tegen betaling zijn. Dit geldt voor sommige lessen in de WOD Box of de Yoga Shala.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen met de gastinstructeur tijdens de week zijn gratis als je een reis naar het hotel boekt tijdens die week.

* Sommige sessies met de huidige gastinstructeur in Playitas Resort kunnen tegen betaling zijn, volgens het reguliere programma van Playitas.

Data en hotels:

16-23 apr 2024, Playitas Resort

Vertrek vanaf: Amsterdam

Inclusief:                               

  • Alle sessies met de gastinstructeur
  • Activiteiten volgens het vaste programma van het hotel
  • Topklasse hotel & fitnesscentrum

Boek Playitas Resort

Neem contact met ons op: [email protected] 


Over de instructeur


 

Marielle Valenteijn is een gepassioneerde personal trainer, fitness- en bootcampinstructeur uit Egmond aan den Hoef. Met meer dan 18 jaar ervaring weet ze hoe ze mensen in beweging moet krijgen en met haar aanstekelijke lach en gevarieerde workouts twijfelen we er niet aan dat ze zal slagen! Marielle is drie keer in de top drie van beste personal trainers van Nederland gekozen en won de eervolle onderscheiding in 2021. In de loop der jaren heeft ze duizenden mensen begeleid naar een betere versie van zichzelf.

 


Over het hotel


 

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort