Fijne yoga- en trainingsweek, met Caroline Sandvik

Deelnemen aan een energetische trainingsweek waarbij de focus ligt op de eigen ontwikkeling van de deelnemer in verband met lichaamsbewustzijn, techniek en kalmerende yoga-oefeningen. De week moet je de gelegenheid geven om verschillende lessen te kunnen testen en je in verband daarmee in de loop van de week continu te durven ontwikkelen. Centraal staat dat je je goed voelt, nieuwe arrangementen durft te proberen en de dag met een grote glimlach afsluit.


Lesbeschrijving

Iedereen kan onderstaande lessen volgen, er is geen voorkennis vereist.

Yoga is een vorm van lichaamsbeweging waarbij je je lichaamskracht, balans en ontspanning combineert. De les daagt je uit om met verschillende houdingen te werken waarbij uithoudingsvermogen, balans en flexibiliteit aan bod komen door middel van dynamische en statische houdingen. Hier krijg je de mogelijkheid om je individueel te ontwikkelen en te durven stromen door de verschillende yogahoudingen. Gedurende de week wordt de yoga opgebouwd met verschillende thema's waarbij prachtige combinaties van flow, stabiliteit en twists worden aangeboden.

Calm yoga is een rustige yogales met zachte bewegingen en meditatieve elementen. In de loop van de les zullen sommige functies voor langere tijd worden stopgezet. Het doel is om te focussen op mindset, stretch en lichaamsbewustzijn te creëren.

Ochtendmeditatie is een geleide meditatie die zich richt op aandacht, ademhaling en stil zijn. Een les die je doet ontspannen, de dag begint en alles om je heen loskoppelt. De les is voor iedereen aangepast.

Danzy is een dansles met leuke dansstijlen op de grootste hits. Hier wordt u vreugde en zweet beloofd. Kom wanneer je wilt en hoe je wilt, deze les is voor jou en je hele trainingsgroep.

HIIT versus Tabata - Interval gevarieerde les, waarbij je een combinatie krijgt van hartslagoefeningen en functionele bewegingen. De les bestaat uit geïnspireerde 3D-krachtoefeningen in de intervallen van 4x40/20 en eindigt met polsslagoefeningen in de intervallen van 8x20/10. Deze les is geschikt voor iedereen en er zullen tijdens de les alternatieve oefeningen beschikbaar zijn.

Aqua Trainingsles met oefeningen die het lichaam versterken terwijl je plezier hebt. Aqua past bij iedereen, ongeacht de leeftijd. Bereid je voor op heerlijke dansliedjes en mooie bewegingen in het water. Alles speelt zich af in het zwembad en alle spiergroepen worden hier getraind.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:
18-25 juli 2023, Playitas Resort

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Caroline Sandvik

  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit
     

Boek Playitas Resort

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur

Caroline Sandvik

Caroline Sandvik is 25 jaar oud en studeert in haar laatste jaar als burgerlijk ingenieur industriële economie. Ze werkt sinds 2018 als instructeur voor groepstrainingen en werkte eerder als sportinstructeur voor Apollo, zowel op Kos, Rhodos, Spanje als op Kreta. Caroline is een energiek en vrolijk mens die samen met haar deelnemers wil inspireren en ontwikkelen. Trainen gaat voor Caroline over samen met haar deelnemers ontwikkelen, nieuwe elementen testen en beter durven worden. Training is een langetermijninvestering, zowel in jezelf als in de mensen om je heen, het geeft vreugde en geluk die de rest van je leven behouden blijven. Caroline wil dit samen met haar deelnemers bereiken door in de trainingen een langetermijnperspectief te creëren, hun doelen te behalen en ook nieuwe te creëren.

Over het hotel

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort