Energy boost

Ida Björklund

Een trainingsweek gevuld met verschillende soorten trainingen waarbij je zowel fysiek je lichaam als je gevoel voor ritme uitdaagt. De week past bij jou die houdt van bewegen in al zijn vormen, maar die ondertussen graag plezier wil hebben. De focus ligt niet op prestaties maar op jezelf en je welzijn.


Veel energie, zweet, trainingspijn en gelach worden beloofd.

De week is geschikt voor iedereen - beginners en zelfs degenen die regelmatig trainen.


Klas beschrijving

Dance Fusion voelt als één groot feest waarbij de focus ligt op plezier maken en genieten van de muziek en de prachtige omgeving. Verschillende stepcombinaties voor elk nummer dat ons meeneemt door muziek uit verschillende delen van de wereld. Een workout waarbij we niet zoveel hoeven na te denken, maar het ritme van de muziek het overnemen en ons lichaam en onze heupen laten controleren. Puur en simpel trainingsplezier. 
Een high intensity les tijdens

Step N Sweat waarbij we een choreografie opbouwen op een stepboard waarbij we de muziek het tempo en de snelheid laten bepalen. We beginnen eenvoudig en ontwikkelen dan de passen. Iedereen kan meedoen, beginners en ervaren steppers. 

Tabata is een les met hoge intensiteit waarbij we het hele lichaam aanpakken. We gebruiken lichte apparatuur zoals een stepboard, dumbbells, halterschijven en jezelf natuurlijk.  Een intervalsessie waarbij je verschillende oefeningen afwisselt die je kracht, balans en conditie op de proef stellen. 

Mobility is een mobiliteitstraining waarbij we ons voornamelijk richten op de verschillende gewrichten in het lichaam zoals het schoudergewricht, heupgewricht, kniegewricht en enkelgewricht om de mobiliteit in deze gebieden te vergroten. De spieren krijgen ook een training. Als je deze oefening regelmatig doet, kunnen pijntjes verdwijnen en word je minder beperkt door je eigen lichaam. Een geweldig begin van de dag - maar ook een geweldige afsluiting.  

Team Work is een leuke high-intensity workout waarbij we veel 2 & 2 werken. Zowel kracht voor het hele lichaam maar ook snelle oefeningen waarbij we wat meer met de hartslag en explosiviteit werken. Kan net zo goed alleen als samen met iemand! 

Core Work is een workout met een iets lagere intensiteit waarbij onze core centraal staat. Het kunnen activeren van de buikspieren en het vinden van de verbinding met onze bilspieren. We werken met alle spieren rond onze heupen, inclusief de buik, het zitvlak en de lendenwervelkolom.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd


Wie kan deelnemen?

Onze trainingshotels zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve vakantie en een actieve levensstijl. Reist u alleen? Bij ons ben je nooit alleen. In een sporthotel vind je altijd gemakkelijk trainingsmaatjes en gelijkgestemden, of je nu alleen reist, met z'n tweeën, met vrienden of als gezin. Ga met ons mee voor een bomvolle vakantie- en trainingsweek waarin je doet wat je leuk vindt, nieuwe dingen uitprobeert wanneer je maar wilt of gewoon een dagje rustig aan doet.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 


Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen als je deze week een reis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding.

Datum & hotel:
21-28 mei 2024, Playitas Resort - powered by Playitas 

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Ida Björklund
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek Playitas Resort

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

Over de instructeur


Ida Björklund

Over Ida Björklund

Ida Björklund, is gediplomeerd massagetherapeut en studeert voor personal trainer, voedingsadviseur en gezondheidsadviseur. Werkt sinds 2018 als instructeur voor groepstrainingen en werkte eerder als sportinstructeur voor Apollo, zowel op Rhodos als bij Playitas Resort. Ida is een energiek, positief ingesteld persoon die haar deelnemers graag inspireert en motiveert tijdens de trainingen. Haar lessen zijn speels, stoer en uitdagend, zowel voor het lichaam als voor de hersenen, omdat ze een beetje extra gepassioneerd is door lessen waarbij de muziek het lichaam bestuurt. Ida vindt het belangrijk om gevarieerd te trainen om het leven voluit te kunnen leven, maar ook om plezier te hebben onderweg. Ida zorgt ervoor dat oefeningen technisch correct worden uitgevoerd en kan op een goede en pedagogische manier een groep naar haar doelen en ambities leiden.

Over het hotel

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort