Energy boost met Ida

Een trainingsweek gevuld met verschillende soorten trainingen waarbij je zowel fysiek je lichaam als je gevoel voor ritme uitdaagt. De week past bij jou die houdt van bewegen in al zijn vormen, maar die ondertussen graag plezier wil hebben. De focus ligt niet op prestaties maar op jezelf en je welzijn.


Veel energie, zweet, trainingspijn en gelach worden beloofd.

De week is geschikt voor iedereen - beginners en zelfs degenen die regelmatig trainen.


Klas beschrijving

Spring N Zweet
Een work-out voor zowel hart als ziel. Op de maat van de muziek bouwen we verschillende choreografieën op verschillende liedjes met een trampoline als hulpmiddel. Je kunt een intensieve cardiosessie verwachten terwijl je plezier beleeft aan het doen van verschillende soorten trappen en combinaties op je eigen trampoline. Hier werk je vooral aan je hart, benen en core-stability. Naar mijn mening is er geen andere vorm van lichaamsbeweging die zo zweterig en tegelijkertijd zo leuk is.

Jump N Sweat HIIT
Een high intensity les waarbij je het hele lichaam traint met behulp van een trampoline en je eigen lichaamsgewicht. Een intervalsessie waarbij je verschillende oefeningen afwisselt die je kracht, balans en conditie uitdagen.

Dans fusie
Een sessie die aanvoelt als één groot feest waar vooral plezier en genieten van de muziek en de fijne omgeving centraal staan. Verschillende stapcombinaties voor elk nummer die ons door muziek uit verschillende delen van de wereld leiden. Een trainingssessie waarbij we niet te veel hoeven na te denken maar het ritme van de muziek ons ​​lichaam en onze heupen laten beheersen. Puur en dierbaar trainingsplezier.

Stap VERWARMEN
Een sessie waarbij we een lichtere choreografie bouwen op een stepboard waarbij we de muziek de beat en het tempo laten bepalen. We wisselen choreografie af met krachtoefeningen voor het hele lichaam.

TRX
Een sessie waarin je alles uitdaagt, van mobiliteit, kernstabiliteit, balans en ook kracht. We gebruiken TRX-banden gedurende de hele sessie.

Luchtyoga
Een rustigere sessie waarbij je alleen focust op jezelf en je eigen behoeftes. Iedereen heeft zijn eigen hangmat en we beoefenen yoga boven de grond. De les omvat zowel mobiliteit, rompstabiliteit als ontspanning. We richten ons op ademhalen, de controle durven loslaten en volledig vertrouwen op de stof - onze hangmat. De stof laat ons dieper wegzinken in elk stuk en daagt onszelf uit in verschillende posities - zowel staande, zittende als omgekeerde posities.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Sommige sessies met huidige gastinstructeur bij Playitas Resort kunnen tegen meerprijs zijn, volgens het reguliere programma van Playitas.


Wie kan deelnemen?

Onze trainingshotels zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve vakantie en een actieve levensstijl. Reist u alleen? Bij ons ben je nooit alleen. In een sporthotel vind je altijd gemakkelijk trainingsmaatjes en gelijkgestemden, of je nu alleen reist, met z'n tweeën, met vrienden of als gezin. Ga met ons mee voor een bomvolle vakantie- en trainingsweek waarin je doet wat je leuk vindt, nieuwe dingen uitprobeert wanneer je maar wilt of gewoon een dagje rustig aan doet.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen als je deze week een reis naar het betreffende hotel boekt.

* Sommige sessies met huidige gastinstructeur bij Playitas Resort kunnen tegen meerprijs zijn, volgens het reguliere programma van Playitas.

Datum & hotel:
20-27 aug 2023, Levante - powered by Playitas 

Vertrekplaats: Amsterdam Airport Schiphol

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Ida Björklund
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek Levante - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

Over de instructeur


Ida Björklund

Over Ida Björklund

Ida Björklund, is gediplomeerd massagetherapeut en studeert voor personal trainer, voedingsadviseur en gezondheidsadviseur. Werkt sinds 2018 als instructeur voor groepstrainingen en werkte eerder als sportinstructeur voor Apollo, zowel op Rhodos als bij Playitas Resort. Ida is een energiek, positief ingesteld persoon die haar deelnemers graag inspireert en motiveert tijdens de trainingen. Haar lessen zijn speels, stoer en uitdagend, zowel voor het lichaam als voor de hersenen, omdat ze een beetje extra gepassioneerd is door lessen waarbij de muziek het lichaam bestuurt. Ida vindt het belangrijk om gevarieerd te trainen om het leven voluit te kunnen leven, maar ook om plezier te hebben onderweg. Ida zorgt ervoor dat oefeningen technisch correct worden uitgevoerd en kan op een goede en pedagogische manier een groep naar haar doelen en ambities leiden.

Over het hotel

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas