Endorfineboost met Silje Bjørnstad

Welkom bij een week veelzijdig en gevarieerd trainen dat bij iedereen past. Doordeweeks heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse kracht- en conditietrainingen, circuittrainingen, bootcamp etc. De lessen van Silje kenmerken zich door een goede sfeer, veel energie en veel endorfine!


Lesbeschrijving:

Doe mee aan een effectieve workout tijdens bodyweight training met alleen je eigen lichaam als weerstand!

Krachttraining met gewichten! In deze les word je net dat beetje extra uitgedaagd. Hoeveel weerstand u wilt gebruiken, is geheel aan u. Silje past zich aan alle niveaus aan.

Circuittraining is een goede klassieker! Circuittraining met gemengde stations waar we conditie en kracht mixen.

Intervalsessies tijdens cardiotraining waarbij we aan cardio werken in verschillende arrangementen zoals HIIT en Tabata b.v.

Tijdens aerobics ervaar je een eenvoudige dansles waarbij we reeksen oefeningen opbouwen

Core is een les met een focus op buik, rug en billen.

Mobiliteit en stretchen is een fijne stretch, waarbij we het lichaam strekken en de mobiliteit vergroten.


Programma

De gastinstructeur houdt 2-3 sessies per dag, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Bij binnenkomst wordt het programma gepresenteerd.


Wie kan deelnemen aan de reis?

Iedereen kan meedoen en de training wordt aangepast aan de groep. Ook voor de beginner is er plek. Je moet 15 jaar oud zijn om deel te nemen.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Trainen met onze gastinstructeurs is gratis voor wie in de betreffende week in het betreffende hotel verblijft. Boek de reis zoals gebruikelijk naar het betreffende hotel voor de betreffende week. Gebruik de blauwe boekingslink op deze pagina. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Deelname aan alle trainingen bij Silje is gratis wanneer je een verblijf boekt in het betreffende hotel voor de betreffende week.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel:

Vertrekplaatsen: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit is bij de reis inbegrepen:

  • Alle trainingen met Silje Bjørnstad
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteiten

Boek Sivota Retreat - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur

Silje Bjørnstad

Silje Bjørnstad 

Silje Bjørnstad heeft jarenlang gewerkt als personal trainer, groepsinstructeur, voedingsadviseur en gezondheidsjournalist. Ze schrijft regelmatig voor het wellnessmagazine Shape Up en is een vaste fitnessexpert in VG's Vektklubb. Elke week geeft Silje les in het Frisk3-trainingscentrum in Mosjøen en als instructeur voor groepstrainingen richt Silje zich op het leuk en effectief maken van trainen. De lessen van Silje kenmerken zich door een goede sfeer, veel energie en veel endorfine!

Instagram: @silje_bjornstad

Over het hotel

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas is een onlangs gerenoveerd en uniek hotel in Sivota op het Griekse vasteland. Het hotel is geschikt voor diegenen die ontspanning in een schilderachtige en ongerepte omgeving willen combineren met een breed scala aan sporten en trainingen. Fietsen of hardlopen in de bergen, padel of tennis spelen, of een bezoek brengen aan de sportschool, die is uitgerust naar Olympische normen. Als u niet aan land wilt blijven, kunt u kajakken, naar het strand van Bella Vraka waden of eilanden en grotten ontdekken vanaf uw stand-up paddleboard of een boot. Daarnaast heb je dagelijks toegang tot de diverse groepstrainingen en yoga van het hotel.

Lees meer over Sivota Retreat - powered by Playitas