Een bomvolle week dans, cardio en yoga met Live

Live Lenning is een voormalig danser, getrainde personal trainer en yoga-instructeur. Deze week krijg je dus zeer afwisselende training van onze gastinstructeur. Ze is gepassioneerd door groepstrainingen en dat merk je in al haar lessen. Haar motivatie is om na elke sessie veel glimlachen en vreugde en een heel goed gevoel te zien


Klas beschrijvingen

Love 2 Dance: Een heerlijke op dans geïnspireerde les met pakkende muziek en bewegingsplezier. Hou je van dansen? Laat je meeslepen door verschillende dansstijlen. In deze les is er een beetje choreografie, maar er is geen goed of fout en niets te maken met goed zijn. We laten los en hebben plezier, dan komt het trainingseffect zonder dat je het echt doorhebt. Love 2 Dance geeft een echt feestgevoel!

Zumba: Dit is een tijd van vreugde die het hart sneller doet kloppen, het zweet vloeit en de glimlach aanhoudt. Prachtige latin ritmes en dansbare wereldmuziek versmolten tot een vuurwerk van een danssessie. Eenvoudige stappen om te volgen met een hoog trainingseffect. Eén nummer per genre, er zijn meerdere genres in ZUMBA.

Cardio Party: Dit is de ultieme cardioles! Hier voel je je hart sneller kloppen op coole muziek en eenvoudige stappen. De muziek en de instructeur zullen je inspireren om het net dat beetje extra te geven. Je kunt deelnemen aan deze les ongeacht eerdere ervaring. De instructeur zorgt ervoor dat je een goede sessie krijgt, of je nu een beginner bent of goed getraind.

Cross Training: zware en intensieve training met kracht- en conditie-intervallen. Hier krijg je krachttraining op alle spiergroepen plus hartslag. De les is perfect voor diegenen die zowel een echte uitdaging als afwisseling willen tijdens de training. De instructeur motiveert en corrigeert zodat je de oefeningen met de juiste techniek doet. Burpees? Voor de hand liggend!

Yoga Flow: Deze les is een heerlijk dynamische yogales waarbij je je hele lichaam synchroon met je eigen ademhaling kunt gebruiken. Hier doen we klassieke en basis yoga oefeningen. De instructeur past de houdingen aan alle niveaus aan zodat je ongeacht je startpunt meesterschap voelt. Dit is een perfect uur om stress los te laten en je aanwezig te voelen in lichaam en geest.

Pure kracht: Pure krachtles voor het hele lichaam. Hier worden sets en herhalingen uitgevoerd met behulp van gewichten. Tijdens de les behandelen we elke spiergroep. Hier word je geïnspireerd om een ​​stap verder te gaan met een instructeur die je bij elke lift aanmoedigt op coole muziek.


Het weekprogramma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse gepresenteerd in een geregistreerd hotel.


Wie kan deelnemen?

Alle groepstrainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De intensiteit en moeilijkheidsgraad worden aangepast aan de deelnemers. Je moet 15 jaar oud zijn om lid te worden van de passen.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen deze week zijn bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een verblijf in het betreffende hotel boekt.

Datum & hotel:

Vertrekpunt: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit is inbegrepen

  • Alle trainingen met gastinstructeur Live Lenning
  • Topklasse hotels en trainingsfaciliteiten

Boek Sivota Retreat - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


De instructeur

Live Lenning

Live Lenning

Live werkt elke dag als locatiemanager bij Sats. Ze is een voormalig danseres en is vooral bekend om haar danslessen. Ze is een getrainde personal trainer, yoga-instructeur en gecertificeerde groepsinstructeur met meer dan 25 jaar ervaring.

"Fitnessinstructeur zijn met groepslessen is mijn grote passie! Het gedeelde plezier van trainen geeft veel extra energie en trainingseffect. Ik ben gedreven om te motiveren en net dat beetje extra te geven. Als getrainde personal trainer zal ik er ook voor zorgen dat elke individuele deelnemer zich technisch en prestatiegericht voelt. Mijn motivatie is om veel glimlachen en vreugde te zien en het gevoel dat de deelnemers na elke sessie overhouden."

Over het hotel

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas is een onlangs gerenoveerd en uniek hotel in Sivota op het Griekse vasteland. Het hotel is geschikt voor diegenen die ontspanning in een schilderachtige en ongerepte omgeving willen combineren met een breed scala aan sporten en trainingen. Fietsen of hardlopen in de bergen, padel of tennis spelen, of een bezoek brengen aan de sportschool, die is uitgerust naar Olympische normen. Als u niet aan land wilt blijven, kunt u kajakken, naar het strand van Bella Vraka waden of eilanden en grotten ontdekken vanaf uw stand-up paddleboard of een boot. Daarnaast heb je dagelijks toegang tot de diverse groepstrainingen en yoga van het hotel.

Lees meer over Sivota Retreat - powered by Playitas