Dance & WOD Week
Theresa Friman

Deze week wordt er getraind voor lichaam en geest met dans, yoga en functionele training samen met gastinstructeur Theresa Friman! 

De week is gevuld met leuke en uitdagende workouts. De dag begint meestal met een WOD-sessie, die van dag tot dag verschilt. Als je benen en billen wilt trainen, is de BootyBurn-les iets voor jou. De dag wordt gekruid met DanceMix, vol energie en leuke, gevarieerde bewegingen. Iedereen kan meedoen, ongeacht het niveau.


Lesbeschrijving

Booty Burn activeert de bilspieren. Er wordt gefocust op zowel benen als billen. We werken voornamelijk met ons eigen lichaamsgewicht, elastiekjes en eenvoudige gewichten.

WOD De workout van de dag is geïnspireerd op crossfit en is gebaseerd op functionele oefeningen. Het is elke dag een nieuwe WOD. 

Dance Mix is een mix van latin, pop en hip hop. Dit is de les voor iedereen die graag traint op goede muziek en ongemerkt in het zweet raakt.


Programma

De gastinstructeur geeft 2-3 lessen per dag, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd. 


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende lessen, ongeacht het niveau, en alle lessen worden in het Engels gegeven. Naast de sessies van de gastinstructeur kun je ook deelnemen aan het reguliere sport- en activiteitenaanbod van het hotel.


Hoe boek ik en wat kost het? 

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in de betreffende week in het hotel verblijven. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven om de sessies bij te wonen.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis boekt naar het betreffende hotel.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel: 

28 januari 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

Vertrekpunt: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle sessies met de gastinstructeur
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteiten

Boek Aqua Vista - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]


Over de instructeur


Theresa Frimann

Ik heb een grote voorliefde voor crossfit, dans en yoga, en dit zijn precies de lessen die je bij mij zult volgen. Creativiteit en motivatie zijn sleutelwoorden voor mij als het op trainen aankomt. Ik hou van de rust die yoga geeft. Ik zit sinds 2015 in het vak, toen ik onder andere gecertificeerd personal trainer, fitnessinstructeur, sportmasseur en diëtist werd. 

In het dagelijks leven is ze manager van een fitnesscentrum waar ze verschillende lessen aanbiedt voor beginners, senioren en professionals. Ze is dus een zeer veelzijdige instructeur. Met een achtergrond als leerkracht in het basisonderwijs is lesgeven op verschillende niveaus en het differentiëren van de lessen altijd haar passie geweest, zodat iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen. Theresa werkt sinds 2015 als groepsfitnessinstructeur en -coach en is een getrainde instructeur in Les Mills in BodyPump en BodyAttack, getrainde StepFit-instructeur.

Ze brengt ook veel tijd door op rolschaatsen en doet mee aan verschillende langeafstandswedstrijden!


Over het hotel


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Het Apollo Sporthotel Aqua Vista – powered by Playitas biedt alles wat je maar kunt wensen van een complete zon- en fitnessvakantie waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het hotel heeft verschillende nieuw gebouwde trainingsruimtes en de grootste hotelgym van Afrika met de nieuwste apparatuur. Doe dagelijks mee aan groepstrainingen onder leiding van een leider, oefen met serveren op de tennisbaan, speel populaire padel, ontwikkel je looptechniek op de nieuwe sprintbaan of daag jezelf samen met anderen uit in onze crossfitbox.

Lees meer over Aqua Vista - powered by Playitas