Crossfit met Antonia Fält-Kottulinsky

Playitas Resort, Fuerteventura

Meervoudig Crossfit Games atlete Antonia Fält - Kottulinsky komt naar Playitas Resort!

Gedurende de week zal ze verschillende lessen geven, variërend van olympisch liften en zweterige wods tot gymnastiek en functionele fitness. In deze lessen vind je een mix van gymnastiek, fitness, kracht en olympisch tillen - en train je om een zo veelzijdig mogelijke atleet te worden. Ben je nieuwsgierig naar gymnastiek, wil je je eerste pull-up proberen of heb je ervan gedroomd om te leren hoe je een muscle-up moet doen? Of vind je het gewoon leuk om te trainen tot je echt moe wordt? Hier kun je de lessen aan jezelf aanpassen, want alle oefeningen kunnen op alle niveaus worden gedaan - en alle lessen zijn zowel geschikt voor beginners als voor degenen die al lang trainen.


Lesbeschrijvingen

Olympische liften zijn kracht en stoot of snatch en clean en jerk. De olympische oefeningen zijn een belangrijk onderdeel van functionele fitness. Wil je meer leren over de techniek van de verschillende lifts of vind je het gewoon leuk om zware gewichten te tillen? Dan ben je hier aan het juiste adres, Antonia Fält-Kottulinsky is een meervoudig CrossFit Games atlete en heeft een personal best in de snatch van 90kg en in de clean and jerk van 110kg met een lichaamsgewicht rond de 70kg. 

Gymnastiek Butterfly pull-ups en muscle ups? Het lijkt misschien wel jungle, maar in de kern draait turnen meestal om het kennen van de basis. In deze les doorlopen we de basis van alle gymnastiekoefeningen en perfectioneren we de techniek. We eindigen de les met een leuke workout geïnspireerd op wat we hebben geleerd in het techniekgedeelte! 

Functional fitness kan op alle niveaus worden beoefend en wat zo geweldig is, is dat alle workouts kunnen worden aangepast zodat zowel een professionele atleet als een beginner dezelfde soort uitdaging krijgt! Functional fitness is een mix van gymnastiek, cardio en olympisch liften, vaak met elkaar gecombineerd in zogenaamde "wods". Het idee is om een zo goed mogelijke atleet op te bouwen, maar ook om het welzijn te bevorderen. 


Programma

De gastinstructeur geeft 2-3 lessen per dag, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd.


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan deelnemen aan de lessen, ongeacht het niveau. Alle lessen worden in het Engels gegeven. Naast de sessies van de gastinstructeur kun je ook deelnemen aan het reguliere sport- en activiteitenaanbod van het hotel.


Hoe boek ik en wat kost het?

Om de reis te boeken, klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek. Je hoeft je thuis niet vooraf in te schrijven om de sessies bij te wonen, maar je registreert je bij de sportreceptie ter plaatse in het hotel. 
Sommige sessies in Playitas Resort zijn tegen betaling, volgens het reguliere programma van het hotel.

Info over de week

Prijs: Voor sommige klassen in Playitas Resort geldt een toeslag, te betalen bij de sportreceptie ter plaatse. 

Datum en hotel:

3-10 sept 2024, Playitas Resort

Vertrek vanuit: Amsterdam

Dit is inbegrepen:

  • Training volgens het normale programma van het hotel
  • Topklasse hotel & fitnesscentrum

BOEK PLAYITAS RESORT

 

Over de instructeur


Antonia Fält-Kottulinsky

Antonia Fält-Kottulinsky is meervoudig CrossFit Games atlete en goed thuis in alle gymnastische elementen van functionele fitness. Ze traint functional fitness sinds 2015 en heeft grote verdiensten van internationale wedstrijden, meest recent won ze Elfit Egypt in Egypte in november 2022 met zware weerstand. Ze houdt van coachen en doet dat sinds 2017 bij CrossFit Nordic in Stockholm, maar geeft ook workshops in heel Zweden. Ze is een gecertificeerde CrossFit level 1 coach.


Over het hotel


 

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort