Cardiofest met Roy-André Sand

Roy-André houdt van snelle workouts en wordt erkend als een van de meest spraakmakende instructeurs van Oslo. Ongeacht je niveau en ervaring, je zult veel energie krijgen en profiteren van de training tijdens de week. Doe mee!


Lesbeschrijving

Step is de ultieme workout op een stepbankje met eenvoudige stappen en makkelijk te volgen choreografie. De muziek en de regisseur zullen je inspireren om alles te geven!

Power Step is de ultieme cardio workout! We wisselen af tussen cardio-intervallen op stepbanken en krachtintervallen met gewichten, om je een complete full-body workout te geven. De muziek en de instructeur zullen je inspireren om alles te geven!

Cardio Energy is de ultieme workout! Hoewel we op de maat van de muziek bewegen, zijn de stappen eenvoudig en de choreografie makkelijk te volgen. In de les wordt er gesprongen en gerend, maar als deelnemer kun je ervoor kiezen om de passen aan te passen aan jou!

HIIT staat voor High Intensity Interval Training en is een populaire en effectieve vorm van intervaltraining voor iedereen met verschillende oefeningen met hoge intensiteit zonder apparatuur, hier gebruik je je lichaam als hulpmiddel.


Programma

De gastinstructeur geeft dagelijks 2-3 uur troepentraining, behalve op aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt na aankomst gepresenteerd. 


Wie kan deelnemen?

Onze Apollo Sporthotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve levensstijl houdt en als je alleen reist, zul je je nooit eenzaam voelen. In onze sporthotels is het altijd gemakkelijk om nieuwe fitnessvrienden en gelijkgestemden te vinden. Neem deel aan een fitnessreis met een vol programma en doe mee met wat je wilt. Je kunt deelnemen aan sessies ongeacht je eerdere ervaring, de instructeurs helpen je om je aan te passen zodat iedereen op elk niveau mee kan doen. Leeftijdsgrens vanaf 15 jaar


Hoe boek ik en wat kost het?

Je kunt alle sessies met de gastinstructeur bijwonen. Klik op de blauwe boekingslink en ga naar de huidige datum van de trainingsweek. 

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

 

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je deze week een reis boekt naar het desbetreffende hotel.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Vertrekplaats: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Datum & hotel:

Dit bevat:

  • Topklasse hotel en trainingsfaciliteiten!
  • Alle trainingen met gastinstructeur Roy-André Sand.

Boek Sivota Retreat - powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op[email protected]


Over de instructeur

 

Roy-André Sand

Roy-André Sand

Roy-André is 30 jaar en woont in Oslo. Hij werkt al 12 jaar in de fitnessbranche, nu nog parttime naast zijn baan als restaurantmanager bij Fyr Bistronomy. Hij is al 9 jaar verbonden aan Sats in trainingscentra in Kristiansand, Sjølyst, Ullevål en nu in Colosseum. Hij is instructeur in van alles en nog wat: krachtlessen, spinning, conceptlessen zoals build&burn en HIIT-lessen, maar het zijn vooral step- en fitnesslessen die hij doet. Het is zijn passie om ervoor te zorgen dat jij, ongeacht je startpunt, het voordeel en het gevoel van beheersing uit zijn lessen haalt. Met positieve energie en plezier! Elke zaterdag vul ik een handbalzaal in een van de grootste trainingscentra van Oslo met dames, heren, meisjes en jongens. Nu kijk ik uit naar geweldige groepssessies in de zon en de hitte met geweldige muziek!

Volg Roy-Andé op Instagram: @royandresand 


Over het hotel

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas is een onlangs gerenoveerd en uniek hotel in Sivota op het Griekse vasteland. Het hotel is geschikt voor diegenen die ontspanning in een schilderachtige en ongerepte omgeving willen combineren met een breed scala aan sporten en trainingen. Fietsen of hardlopen in de bergen, padel of tennis spelen, of een bezoek brengen aan de sportschool, die is uitgerust naar Olympische normen. Als u niet aan land wilt blijven, kunt u kajakken, naar het strand van Bella Vraka waden of eilanden en grotten ontdekken vanaf uw stand-up paddleboard of een boot. Daarnaast heb je dagelijks toegang tot de diverse groepstrainingen en yoga van het hotel.

Lees meer over Sivota Retreat - powered by Playitas