Cardio Week

Aktivitus

Ga samen met de ervaren en gekwalificeerde coaches van Aktivitus naar het Apollo Sports hotels Sivota Retreat - powered by Playitas en Playitas Resort voor een week zwemmen, hardlopen en fietsen!


Het programma van deze week

Zie de voorbeeldprogramma's voor de weken hieronder.

*We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de inhoud en timing van het programma.

Sivota Retreat - powered by Playitas

20 mei reisdag

21 mei Ochtendjog 20-30min + EM Looptechniek 60min

22 Mei Fietsen 2-3u

23 mei Ochtend joggen 20-30min + Lezing Trainingstheorie Conditie sport 60min

24 mei Fietssessie met intervallen 90min-2u

25 mei Ochtend joggen 20-30min + Lactaat gemeten drempel sessie incl lezing (max 8pers) 90min

26 mei Lange pas trail 90min
27 mei terug reis

Playitas Resort

1 okt reisdag

2 okt Ochtend joggen 20-30min + EM Looptechniek 60min

3 okt Sociaal ochtendzwemmen + Intervallen hardlopen

4 okt Ochtend joggen 20-30min + Lezing Oefeningstheorie Fitness sport 60min

5 okt Lange duurloop 90-120min

6 okt Ochtend joggen 20-30min + Lactaat gemeten drempel sessie incl lezing (max 8 pers) 90min

7 okt Sociaal ochtendzwemmen + Wedstrijd - Aquathlon

8 okt Reis naar huis


Wie kan deelnemen?

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende lessen, ongeacht het niveau, en alle lessen worden in het Engels gegeven. Naast de lessen van de gastinstructeur kun je ook deelnemen aan het reguliere sport- en activiteitenaanbod van het hotel.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in de betreffende week in het hotel verblijven. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven om de sessies bij te wonen.


Fiets - Zelf meenemen of huren?

Als je wilt, is er de mogelijkheid om je eigen fiets mee te nemen als speciale bagage tegen extra kosten. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om ter plaatse een fiets te huren voor de hele week als je dat wilt. Voor de tochten met een gids kunnen de deelnemers fietsen lenen.

Een fiets meenemen

Als je je eigen fiets mee wilt nemen op de reis (tegen extra kosten), moet je deze op de vlucht boeken. 

Neem contact met ons wanneer je je eigen fiets mee wilt nemen. 

Informatie over de week

Prijs: Alle trainingen met de gastinstructeur tijdens de week zijn gratis als je een reis naar het hotel boekt tijdens de betreffende week

* Sommige sessies met de huidige gastinstructeur in Playitas Resort kunnen tegen betaling zijn, volgens het reguliere programma van Playitas.

Data & hotels:

20-27 mei 2024, Sivota Retreat – powered by Playitas

1 -8 okt 2024, Playitas Resort

Vertrek vanuit: Amsterdam

Dit is inclusief:

  • Alle sessies met de gastinstructeur
  • Activiteiten volgens het normale programma van het hotel
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek Sivota Retreat

Boek Playitas Resort


Over de instructeurs


 

Over Aktivitus

Aktivitus is het toonaangevende Zweedse bedrijf voor fitnesstests en -coaching en stroomlijnt al 12 jaar de fitnesstraining voor zijn klanten. Aktivitus werkt met fysiologische tests, trainingsprogramma's, techniekanalyses, individuele PT en groepstraining en richt zich op topatleten, sporters, sportclubs en bedrijven. In de loop der jaren heeft Aktivitus meer dan 12.000 fysiologische tests uitgevoerd en meer dan 5.000 trainingsprogramma's op maat geschreven voor beginners tot topsporters. Aktivitus heeft jarenlange ervaring in het organiseren van trainingsreizen en hecht er veel waarde aan dat alle deelnemers een goede training krijgen op basis van hun eigen niveau. Trainingsvakanties van wereldklasse. 

Johan Hasselmark werkt als site manager bij Aktivitus Stockholm. Opgeleid als civiel ingenieur aan de KTH, reserveofficier en een van de meest verdienstelijke Zweedse multisportatleten. Heeft 30 jaar wedstrijdervaring in duursporten en heeft de laatste 20 jaar op internationaal niveau meegedaan aan multisport/avonturenraces en x-triatlon.

Jessica Unogård werkt als senior coach en testleider bij de Aktivitus-kliniek in Stockholm. Ze is een populaire coach bij zowel topatleten als beginners en coacht in een breed scala aan sporten zoals hardlopen, fietsen, triatlon, multisport, swimrun en ocr. Ze is zelf een ambitieuze fitnessatleet die dit jaar haar zinnen heeft gezet op de wereldkampioenschappen ÖtillÖ - Swimrun.


Over de hotels


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas is een onlangs gerenoveerd en uniek hotel in Sivota op het Griekse vasteland. Het hotel is geschikt voor diegenen die ontspanning in een schilderachtige en ongerepte omgeving willen combineren met een breed scala aan sporten en trainingen. Fietsen of hardlopen in de bergen, padel of tennis spelen, of een bezoek brengen aan de sportschool, die is uitgerust naar Olympische normen. Als u niet aan land wilt blijven, kunt u kajakken, naar het strand van Bella Vraka waden of eilanden en grotten ontdekken vanaf uw stand-up paddleboard of een boot. Daarnaast heb je dagelijks toegang tot de diverse groepstrainingen en yoga van het hotel.

Lees meer over Sivota Retreat - powered by Playitas

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort