Body & Mind

Yvonne Peschier

Doe mee aan een heerlijke Body & Mind week met onze Nederlandse gastdocent Yvonne. Yvonne is een yogadeskundige die je met enthousiasme door de lessen zal leiden voor deze zachte vorm van lichaamsbeweging. Of je nu een beginner bent of een meer ervaren yogabeoefenaar, of je nu je lichaam wilt versterken of je flexibiliteit wilt vergroten, Yvonne's lessen zijn geschikt voor jou!


Lesbeschrijving

Energy & Strength is een les waarin je door middel van zachte oefeningen je lichaam laat groeien en klaarstoomt om je lichaam te laten werken. Voel de energie stromen door de zonnegroet, voel de kracht in je lichaam met een serie krijgershoudingen.

Rest & Relaxation is een yin yogales waarbij de focus ligt op het ontspannen van de spieren en het stimuleren van ons bindweefsel. Yin yoga is een rustige en meditatieve vorm van yoga waarbij we de houdingen langere tijd vasthouden. 

Yin Yang Yoga is een ideale les met zachte stretching, diepe ontspanning en krachtige houdingen om de energie te laten stromen.


Programma

De gastinstructeur geeft 2-3 lessen per dag, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in het betreffende hotel verblijven tijdens de week van de gastoptredens. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek, waarna je gewoon je reis boekt zoals gewoonlijk. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven om de sessies bij te wonen.   

* Voor sommige sessies met de huidige gastinstructeur in Playitas Resort kunnen extra kosten in rekening worden gebracht, volgens het reguliere programma van Playitas.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je een reis boekt naar het desbetreffende hotel voor de week.

Datum & hotel:

9-16 jun 2024, Levante - powered by Playitas

Vertrek vanuit:

Amsterdam

Inclusief:

  • Alle trainingen tijdens de week met de gastinstructeur
  • Training volgens het vaste programma van het hotel
  • Topklasse hotel & trainingscentrum

Boek Levante - powered by Playitas

Neem contact met ons op: [email protected]

 


Over de instructeur


 

Yvonne, altijd in beweging, is een atlete die verliefd werd op yoga en zich specialiseerde als yogadocent. "Op de mat maak je contact met jezelf en voel je wat je lichaam je wil vertellen". Yvonne geeft les bij verschillende sportscholen en studio's in Rotterdam en ontmoet daar een divers publiek. 
In haar lessen zitten zowel beginners als gevorderden, en ze laat altijd opties zien zodat deelnemers de uitdaging kunnen vinden die die dag bij hen past. Ze geeft ook spinningles en werkt dagelijks als therapeut.


Over het hotel


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas