Movement Camp

Movement Camp met Olivia Mitra

Met gastinstructeur Olivia krijg je een week vol training en jezelf in focus. Doe mee aan Movement Camp waar je een bomvol programma vindt met de meest populaire trainingsvormen zoals Functional WODs, kettlebells, mobility en heel veel techniektips.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd.


Klasse beschrijvingen

Functionele WOD: Functionele training van de dag - functionele training die kan worden aangepast aan alle niveaus. Focus op trainen met lichaamsgewicht en techniek. Maar er zullen ook tools worden gebruikt.

Flow & Movement: Flow & Movement is een les geïnspireerd op verschillende rustige vormen van lichaamsbeweging zoals yoga en tai chi, gemengd met klassieke bewegingen om de gewrichten en spieren van het lichaam te strekken.

TRX - Full Body: Hier trainen we met een TRX die een systeem van touwen en banden gebruikt om gebruikers in staat te stellen tegen hun eigen lichaamsgewicht in te werken. TRX-training wordt ook wel suspension-training genoemd en is vooral goed voor revalidatie, mensen met een slechte balans of mensen die suspension-training gewoon goor vinden.


 


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig. De leeftijdsgrens voor het paspoort van Olivia is 15 jaar.


Wie kan deelnemen? Voor wie is dit?

Onze sporthotels zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve vakantie en een actieve levensstijl. Reist u alleen? Bij ons ben je nooit alleen. In een sporthotel vind je altijd gemakkelijk trainingsmaatjes en gelijkgestemden, of je nu alleen reist, met z'n tweeën, met vrienden of als gezin. Ga met ons mee voor een bomvolle vakantie- en trainingsweek waarin je doet wat je leuk vindt, iets nieuws probeert wanneer je maar wilt of gewoon een dagje rustig aan doet.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Datum & Hotel:

Vertreklocaties: Amsterdam Airport Schiphol

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met een gastinstructeur

  • Topklasse hotel en trainingsfaciliteit.

Boek Levante - mogelijk gemaakt door Playitas

Boek Playitas Resort

Vragen? Neem contact met ons op: [email protected]

Over de instructeur


Olivia Mitra

Olivia Mitra woont in Kopenhagen, waar ze haar bedrijf runt Panache Movement, waar ze coach en personal trainer is, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en functionele training. Olivia wordt gedreven door anderen te helpen hun doelen te bereiken. Voor Olivia is trainen een levensstijl waar je van houdt, of waarvan je leert houden. Als Olivia lesgeeft, legt ze niet alleen uit wat je moet doen, maar ook waarom, zodat je de oefening beter begrijpt. Ze luistert naar je wensen en zorgt ervoor dat de oefeningen motiverend voor je zijn.                                                           

Over de hotels

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort