Betoverende nieuwjaarsvieringen

De beste bestemmingen voor het bezoeken van een vuurwerkshow tijdens de kerstvakantie

Er is één ding wat Dubai, Costa del Sol, en Madeira gemeen hebben tijdens oud en nieuw en dat zijn spectaculaire vuurwerk shows en energieke nieuwjaarsvieringen. Ben jij een groot fan van vuurwerk shows? In dit artikel delen wij met jou onze tips en tricks om jouw nieuwjaar spectaculair te beginnen! 

Atlantis The Palm, Dubai Atlantis The Palm, Dubai

Dubai

Dubai staat bekend om zijn extravagante vuurwerkshows en vieringen! Zo kan je bijvoorbeeld geweldige shows bijwonen bij het hoogste gebouw ter wereld - de Burj Khalifah, Burj al Arab, Al Seef, The Palm Jumeirah – met als hoogtepunt Atlantis the Palm! Zo kan je met Apollo Reizen naar onder andere het Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai, Hilton Dubai Jumeirah Beach Atlantis The palm – waar je extra in de watten wordt gelegd tijdens het inbegrepen nieuwjaarsdiner.

Madeira

Madeira staat niet alleen bekend om de prachtige natuur, wijn, historie en tuinen, maar ook om de jaarlijkse grote vuurwerkshow. De vuurwerkshow in Funchal is namelijk één van de grootste vuurwerkshows ter wereld! En net zoals in Dubai bieden wij hotels waarbij het nieuwjaarsdiner inbegrepen is waardoor jij ongestoord kan beginnen met feestvieren!

Costa del Sol

Wanneer je op zoek bent naar een alternatieve nieuwjaarsviering kan je terecht in de Costa del Sol waar je zowel kan genieten van vuurwerkshows, als van de lokale tradities en straatfeesten. Zo kan je op Malaga genieten van vuurwerkshows en het klokkenspel van het stadhuis van Malaga. Op Marbella kan je jezelf vertoeven in de verschillende Beach clubs, straatfeesten, of je ogen uitkijken bij de vuurwerkshow van de jachthaven Puerto Banús. 

Sta jij al helemaal te popelen om te genieten van al het moois wat deze bestemmingen te bieden hebben? Neem dan snel een kijkje naar al onze bestimmingen tijdens de kerstvakantie, of boek direct een van deze drie prachtige hotels!


Vind jouw reis