5 tips om jouw vlucht nog comfortabeler te maken

Jouw vakantie begint natuurlijk met de vlucht er naartoe. Hier delen wij onze vijf beste tips om jouw vliegreis nog prettiger te maken! 

1. Een telefoon met gedownloade series en films

Niet iedere maatschappij biedt entertainment aan tijdens de vlucht. Maar geen paniek, vrijwel alle streamingsdiensten hebben tegenwoordig de functie om films en series te downloaden! Perfect voor wanneer jij jezelf of je kinderen moet vermaken tijdens de vlucht!

2. Noise-canceling headphones

Het is niet alleen fijn om deze koptelefoons mee te nemen tijdens de vlucht de ruis van het vliegtuig te onderdrukken, maar ook om een snurkende buurman/buurvrouw en huilende kinderen te slim af te zijn. Daarbij moet je natuurlijk ook tiptop geluid hebben om jezelf nog beter in te leven in al die films en series die je hebt gedownload.

3. Vermijd cafeïne en alcohol

Wil je extra uitgerust aankomen op jouw bestemming? Vermijd dan koffie en alcohol voor en tijdens de vlucht. Deze substanties hebben een effect op je slaap en kunnen ervoor zorgen dat je minder uitgerust het vliegtuig verlaat. 

4. Sta op en beweeg! 

Zeker tijdens lange vluchten is het aan te raden om regelmatig uit je stoel te stappen en te bewegen (natuurlijk alleen wanneer dit toegestaan is door het personeel aan boord). Het bewegen zorgt er niet alleen voor dat je stijfheid tegengaat, maar het vermindert ook eventuele vermoeidheid en draagt bij aan de algemene gezondheid. 

5. Neem een lege fles water mee

Niet elke luchthaven staat het meenemen van water door de beveiliging toe. Om eventuele hoge kosten te vermijden kan je zelf een lege fles water meenmen en deze vullen in het toilet van de luchthaven (mits het water veilig is om te drinken). 

 

Boek een vliegreis!

Voordat je onze tips toe kan passen moet je natuurijk eerst een vliegreis boeken. En ben je nu helemaal in de vakantiesfeer gekomen na deze vijf tips, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij al onze prachtige bestemmingen en hotels!


Vind jouw reis