Beoordelingen van klanten over VIDAMAR Resorts Madeira - winter 23/24

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

91% van de reizigers beveelt dit aan

3872 beoordelingen
Uitstekend
 
2334
Zeer goed
 
1145
Goed
 
282
Minder goed
 
68
Onvoldoende
 
43

5 laatste beoordelingen

15-9-2022

door janwI4396MZ

Mooi, schoon en luxueus

na een 'starre' aankomst ontdooide het personeel toch wel en waren ze heel vriendelijk. De kleine dame, die het diner beheert, is zeer leuk, correct en spreekt vele talen. De kamers zijn schoon net als de rest van het hotel. Het eten is goed en zeer gevarieerd. De zeezicht-kamers liggen aan een doorgaande weg, dus zijn leuk, maar rumoerig (TIP, sluit je balkondeuren, dan treedt de airco in werking). De bergzicht-kamers zijn dus wat saaier, maar stiller. Al met al een zeer leuke tijd gehad. Hotel is aan te raden.

 
8-7-2022

door rickbF5099LC Noordwijk, Nederland

Madeira is verbluffend leuk

Mooi en luxe hotel met vriendelijk personeel. Je mag 2 x bij een ander aangesloten restaurant eten maar de pizzeria is waardeloos. Ook hier heeft COVID zijn uitwerking gehad. Het sushi restaurant is gesloten en er is maar 1 receptie open. Verder alles prima. Madeira is een fantastisch eiland!

 
1-7-2022

door 886andriesd

Amazing Honeymoon at Vidamar Resorts

We had an amazing stay at Vidamar Resort in Madeira. The service was verry good. We had Breakfast and Dinner included. We had a lot of choiche what you can eat. The staff was verry frendly and helpfull during our stay. Sadly my wife had an accident near Funchal Marina but when she was in the hospital the staff was helping me to feel my good in the hotel, also the staff (Susan) was helping me to have contact with the hospital. When my wife leaves the hospital everyone of the staff in the hotel was helping us. We had a pleasant stay and the only thing i can say, Vidamar resort, you are amazing. NL We hadden een fantastisch verblijf in het Vidamar Resort, de service was erg goed. We hadden Halfpension (ontbijt en Diner inclusief). Er was veel keuze wat je kon eten. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam tijdens ons verblijf. Helaas kreeg mijn vrouw een ongeluk in de haven van Funchal. Tijdens haar verblijf in het ziekenhuis was het personeel erg behulpzaam en deden zij er alles aan om mij goed te voelen in het hotel. Ook heeft het personeel (in het bijzonder Susan) mij enorm goed geholpen om zaken met het ziekenhuis te regelen (zodat ik op bezoek kon komen). Toen mijn vrouw het ziekenhuis verliet hielp al het persoon om mijn vrouw zich comfortabel te voelen. Niks was te gek (zelfs een kussen meegekregen tijdens de terugvlucht ter ondersteuning van haar arm!!!). We hadden een prettig verblijf en het enige wat ik kan zeggen. Vidamar Resort, je bent geweldig. Ik kan iedereeen aanraden om naar Vidamar resort te gaan. Je krijgt waar voor je geld!

 
3-1-2022

door paullemaire1 Gent, België

Droom in december 2022

Een heerlijk hotel waar een zeer vriendelijke en rustige sfeer hangt. Een staff die duidelijk zeer klant gericht is , orde , netheid en hygiëne. De kamers werden goed onderhouden. Heerlijk ontbijt met veel vers fruit, heerlijk binnen zwembad ,lekker Diner en fabuleus oudejaarsdinner.

 
13-10-2021

door mardeb87

Gevallen ster

Hier nu voor de derde x. Voorheen echt het 5 sterren gevoel gehad. Eten was super. Zowel ontbijt buffet , wat goed glutenvrij was, als diner. Helaas heeft Corona hier kennelijk het licht uitgedaan. De verlichting op gevel is kapot, buffet in avond zijn de smaken matig, eten niet echt warm, ontbijt summier vergeleken wat t ooit was. Zwembad gaat achterstallig onderhoud vertonen als scheuren in beton, roest in zwembad reservoir waar water wegloopt en alg. Personeel loopt de benen onder lijf vandaan met als gevolg dat ze minder vriendelijk zijn. Voorheen werd je vrij snel opgevangen bij de deur en naar een gezellig gedekte tafel geleid. Nu is nagenoeg alles leeg en komt er pas bestek etc als je zit. Echt een afknapper voor ons. Geen vidamar voor ons meer.