Familiekamer met 3 standaard bedden

Familiekamer met balkon en zeezicht of grondterras met beperkt zeezicht. De familiekamer bestaat uit twee tweepersoonskamers in de Garden Wing die verbonden zijn door een gang. Twee eenpersoonsbedden in elke kamer. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. Tv met internationale zenders. Föhn. Twee badkamers met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week. Kinderen jonger dan twee jaar tellen mee voor het maximaal aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 42 vierkante meter.
Aantal personen: 3-4 personen.

Familiesuite superior met 3 standaard bedden

Familie superior suite met verhoogd terras en zeezicht. De suite bestaat uit twee slaapkamers met een tussendeur. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een slaapbank in elke kamer. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Twee badkamers met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 64 vierkante meter.
Aantal personen: 3-6 personen.

Grotere tweepersoonskamer

Grotere tweepersoonskamer met balkon met zeezicht of verhoogd terras met beperkt zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 24 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Superior kamer, vleugel

Superior kamer met verhoogd terras en uitzicht op zee. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 32 vierkante meter
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon en zeezicht of grondterras met beperkt zeezicht. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen op de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 19-21 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.

Tweepersoonskamer, tuinvleugel

Tweepersoonskamer, tuinvleugel met balkon of verhoogd terras, sommige met beperkt zeezicht of zeezicht. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan twee jaar zijn inbegrepen bij het maximaal aantal personen op de kamer.

De kamers kunnen geboekt worden met halfpension of volpension.

Grootte van de kamer: ongeveer 21 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.