Bars en restaurants in Corfu-stad

Bars en cafés op Corfu

Tijd om te ontspannen! Op Corfu zijn er genoeg plekken om te genieten van een verfrissend frisdrankje, een rustige koffiepauze te houden of jezelf te trakteren op iets verkwikkends. Doe hier mee met onze tips.

Meze en Ouzo

Probeer echte ouzo

Op Kaap Kommeno, tussen Gouvia en Dassia, wordt een ouzeri genoemd Apovrado. Hier is het leuk en ontspannend om wat tijd door te brengen met het klassieke drankje ouzo. Om hier te komen passeer je het Imperial Grecotel en het Eva Palace Grecotel.

Gezellige Petra's bar

Petras bar ligt boven het strand van Peleka en biedt een leuke, romantische sfeer. Hier zit je gezellig op de banken op het terras, met goede muziek op de achtergrond en vriendelijk personeel. De gemakkelijkste manier om hier te komen is per taxi. Adres: Kontoyalos.

Een drankje met uitzicht

Beneden bij het strand in Acharavi is de bar Fuego. 's Avonds als de zon onder is, hangt hier een bijzondere sfeer. Probeer een van de populaire drankjes en geniet van het uitzicht op zee. In de verte doemt Albanië op met zijn glinsterende lichten in de nacht.

Barleven op de Disco Strip

Langs de haven buiten Corfu-stad, in het gedeelte genaamd Mandouki, ligt de feeststraat Disco Strip. Hier vind je Au Bar, Villa Mercedes, Romeo & Julie en vele andere populaire bars. In het oude gedeelte van Corfu-stad kunt je een bezoek brengen aan Hook & Base, gelegen aan het Corfu-plein. 

Frisse drankjes bij Tartaya

Met zijn rode gloed is de balk Tartaya makkelijk te herkennen. Het is gelegen aan de hoofdweg boven het Dassia Beach hotel en hier kun je luisteren naar Griekse muziek gemixt met het nieuwste van over de hele wereld. Ervaar het lokale nachtleven en geniet van frisse zomerse drankjes. Op het strand voorbij hotel Dassia Beach is ook een andere populaire bar genaamd Edem Bar.

 

Restaurant op Corfu

Probeer iets lokaals

Voor wie een iets langere wandeling wil maken, is het geschikt om achter Gouvia naar boven te gaan en te zien wat de omgeving te bieden heeft. In het kleine dorpje Potamos of in een naburig dorp zijn een paar leuke en lokale tavernes om nieuwe energie op te doen.

Hotelbar met uitzicht

Op het dak van Cavalieri Hotel er is een bar waar je goede drankjes kunt drinken, terwijl je geniet van het uitzicht op Corfu-stad. Het hotel is gelegen aan het Corfu-plein.

Fruitige cocktails tijdens Happy Hour

Na een lekker diner in de stad is het helemaal niet erg om de avond af te sluiten in een gezellige bar. Tegenover restaurant Marinas onder het nieuwe fort in Corfu-stad is het gezellige Happy Hour, dat altijd vol zit met vrolijke Korfiots die rondhangen in groepen goede vrienden. De sfeer is hier heerlijk Grieks en gastvrij. De bar is eigendom van een Italiaan die bekend staat om zijn heerlijke diepvriesdrankjes, waarvan je in verschillende smaken kunt genieten.

Café in Corfu-stad

Klein Parijs

Liston is de bekende caféstraat van Corfu-stad. Het is getekend door een Fransman en doet echt denken aan een charmante Parijse straat. Aan beide zijden van de voetgangersstraat staan ​​tafels en stoelen en het leven van mensen creëert een lieflijk geruis dat opstijgt tussen de stenen muren. Hier kun je genieten van het uitzicht op de oude vesting en Spianadan, een van de grootste pleinen van Europa.

Een koffie tijdens de vliegtuigen

Het schiereiland aan de zijkant van de landingsbaan van de luchthaven is iets voor alle vliegtuigliefhebbers. Hier drink je een goede koffie bij Starbucks en houd je alle vluchten die landen in de gaten. Het voelt bijna alsof je je hand kunt uitsteken en de vliegtuigen kunt aanraken als ze binnenkomen om te landen. Maandag en zaterdag zijn grote aankomstdagen voor Corfu en dan zie je de meeste vluchten.


Tips & Inspiratie

Lees onze reistips voor Corfu, vind je favoriete plek op Corfu of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Alle reistips voor Corfu

Hier vind je onze beste tips voor de gezelligste restaurants, mooiste stranden, interessantste bezienswaardigheden en nog veel meer!

Al onze reistips voor Corfu bekijken

Corfu

  • Venetiaanse architectuur in Corfu-stad
  • Kristal helder water
  • Combineren met Saranda, Albanië
Bekijk alle reizen naar Corfu

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende reistips en aanbiedingen voor je volgende reis.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vind jouw reis