Beoordelingen van klanten over Pickalbatros Citadel Resort

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

82% van de reizigers beveelt dit aan

3834 beoordelingen
Uitstekend
 
2679
Zeer goed
 
664
Goed
 
250
Minder goed
 
109
Onvoldoende
 
131

5 laatste beoordelingen

19-12-2023

door Manon Van L

Geweldige vakantie!

Voor de 3de keer in dit prachtige hotel. Het personeel doet er alles aan om je elke keer weer een top beleving te geven! Al het personeel is gewoon super vriendelijk! Tot slot is het snorkelen nergens zo mooi als bij het eigen huisrif van Citadel!

 
16-12-2023

door Marco V

Bijna alles is goed. Echt een goed hotel en heel mooi

Het hotel en iedereen die er werkt zijn zeer vriendelijk en gast vrij. Kamers perfect. 2 tips. Probeer wat meer met het eten te werken met thema,s van landen. Meer variëteit. En tip 2 het is voor 1 persoon bijna de helft duurder bij jullie. Probeer daar wat aan te doen

 
30-11-2023

door Arthur H

Top vakantie gehad samen

Geweldig resort, schitterende ligging. Mooi huisrif voor de deur bij beach 2 en 3. Heerlijk snorkelen. Bediend worden aan het strand. Kwaliteit hotel en personeel supergoed, erg vriendelijk en erg schoon hotel. Mooie kamer, gebouw bestaat uit 8 gebouwen, wordt je in gebouw 1 en 2 geplaatst hou dan rekening met muziek tot 23.00 uur. Wij zaten on gebouw 2 maar hebben ons totaal niet gestoord aan de muziek. Schitterend uitzicht vanuit onze kamer. Kortom uitstekend hotel met hoge kwaliteit. Fooitje aan personeel geven is vrij standaard in het hotel neem dus losse euro's mee.

 
29-11-2023

door F8238CJpetrak

Top hotel om te genieten en heerlijk te relaxen .

Voor de 2e keer in dit fantastisch hotel . Zeer gastvrij weer ontvangen door Abdalsalam Awad ,, Ahmed Elbadrawx van Court en Asian restaurant. En natuurlijk Mahmoud van poolbar2 . It was like homecoming

 
29-9-2023

door VickyV1520 Oostkamp, België

Topreis met alles erop en eraan.

Wij hebben een weekje volop mogen genieten van het lekkere eten, de dagelijkse topanimatie en vooral het snorkelen in de baai. Wat hebben we een prachtige onderwaterwereld gezien! De mensen zijn er vriendelijk en doen hun best om het naar je zin te maken. De kamers zijn heel ruim met een goed werkende airco. Wij hadden een mega groot balkon met uitzicht op de zee. Het hotel was overal heel proper. Er is handdoekenservice, waar je dagelijks gebruik kan van maken. We hadden voldoende beweging, want het hotel was praktisch een stadje. Het restaurant lag een eindje van de kamer, maar als je moe was van het vele stappen werd je gebracht met een golfkarretje of busje. Een minpuntje was dat de wijn soms warm was, maar dit losten we op met wat ijs. Er waren geen muggen of ongedierte. We hebben ter plaatse een snorkeltrip geboekt. Het voordeel was dat je geen busrit moest ondergaan, aangezien je aan het hotel kon vertrekken. We hebben ook een shoot geboekt in het hotel. De fotograaf is heel vakkundig. De foto's waren prachtig! Wij gaan zeker nog terug. We missen het nu al!