Beoordelingen van klanten over Pickalbatros White Beach Resort

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 5/5 Locatie
  • 5/5 Slaapkwaliteit
  • 5/5 Kamers
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 5/5 Hygiëne

0% van de reizigers beveelt dit aan

2667 beoordelingen
Uitstekend
 
2267
Zeer goed
 
243
Goed
 
91
Minder goed
 
33
Onvoldoende
 
33

5 laatste beoordelingen

30-1-2024

door ivojansen55

Prachtig hotel

Zeer mooi hotel, fijne en vriendelijke bediening. Van uit het hotel zijn er veel mogelijkheden om bezienswaardigheden te bezoeken. Het museum dat op wandelafstand ligt, is zeker de moeite om te bezoeken.

 
29-1-2024

door Relax21556334583

Aardige personeel en een leuke entertainment team voor iedereen wat te doen en er is aan alles gedacht.laat ontbijt ....

Aardige personeel en behulpzaam. Zeer leuke entertainment team. Mooie kamers,grote lobby,grote zwembaden met genoeg ligbedden voor iedereen, handdoeken service (al vanaf 07:00 uur) ,laat ontbijt vroeg ontbijt er is echt aan alles gedacht. Weinig variatie maar wel lekker eten.

 
26-12-2023

door Fred K

Best resort in hugharda

Beste resort mooie kamers prachtige accommodatie vaak in egypte geweest maar de,e is echt super Ook personeel geweldig Kerstavond was super diner uiterst goed vetzorgd met geweldig uitgebreid eten en vuurwerk daarna mooie show wat wil je nog meer

 
4-11-2023

door Marion G

Super enthousiast

Super hotel, geweldige zwembaden, lekker verwarmd. Grote kamers die elke dag super schoongemaakt werden. Eten en bediening ook goed!! En de animatie, minidisco erg leuk. We waren hier eind september/begin oktober. En gaan half november weer terug omdat t zo goed bevallen is. 6 weken later alweer terug! Krijgen we dan een mooie upgrade? Omdat we zo snel alweer komen? Dat hadden we bij een ander hotel wel, op Kos. Graag zou ik nog even mailen met het hotel, wat is het mailadres ?

 
28-10-2023

door Hemen I Nijmegen, Nederland

Super Vakantie

White Beach resort is een prachtige hotel. Zeer grote kamer en super schoon gemaakt elke dag. Eten was van zeer goede kwaliteit, drie restaurants, Italiaans, Aziatisch en oriëntaal, heerlijk genoten van de lekker gevarieerd eten, dikke pluim voor de koks. Alle soorten dranken kan je krijgen (fris en warm drankjes, bier, en cocktails) op elke tijd van de dag. Zelf ophalen maar je kan ook bestellen en ligt snel op je tafel. Ook een dikke pluim voor de tuinmannen en de mannen die het resort schoonhouden. Zes zwembaden! Die worden elke ochtend nauwkeurig schoongemaakt. Een paradijs voor kinderen. Omdat een paar dagen koud was in oktober hebben ze de zwembaden verwarmd en dat was prettig. Ruim genoeg bedden bij de pools en ook op strand. Hotel werd continu en overal schoongemaakt, altijd schoon. Zeer vriendelijke personeel, behulpzaam (vooral Hamza en Mohamad Salah). Daarom krijgt “White Beach resort” Zeker en dikke 10!