Beoordelingen van klanten over Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort - Neverland

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Locatie
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

88% van de reizigers beveelt dit aan

6017 beoordelingen
Uitstekend
 
4298
Zeer goed
 
1113
Goed
 
349
Minder goed
 
129
Onvoldoende
 
131

5 laatste beoordelingen

10-1-2024

door Adventure55446794262

Super

Wat een top - hotel! Super vriendelijk personeel, extreem proper, lekker eten, veel keuze, veel leuke kinderactiviteiten, zoveel restaurants en allemaal lekker en vers, ook veel gezonde opties, goede spa, goede fitness, goede roomservice, .... Enige opmerkingen: de propere handdoeken kwamen soms wat laat. De kamer was telkens netjes gepoetst tegen ongeveer 14u, maar de handdoeken kwamen pas rond 17/17.30u . De wifi is ook niet zo goed, wij kochten een Egyptische telefoonkaart in de winkeltjes op het domein en losten dit dus zo op. Onze dochter viel er ook aan het zwembad en had een snede van 3 op 5 centimeter in het aangezicht. Dit moest genaaid worden. Iedereen was zeer hulpvaardig en ze werd naar "The Clinic" op het domein gebracht. Daar werd ze supergoed geholpen. Er werd een dokter opgeroepen om de wonde te naaien en de dokter in België bevestigde nu, bij het verwijderen van de draadjes, hoe mooi dit genezen is. Wel opgepast: de totale behandeling kostte maar liefst €1650 en moest onmiddellijk voldaan worden. Van waar deze hoge rekening net komt, weten we niet. Maar aangezien het een spoedgeval was, hebben we hier ook geen uitleg over gevraagd. Let ook wel op ivm de medicijnen die ze er meegeven: dochter moest antibioticum nemen (was oké) maar ook iets voor een paar dagen tegen zwelling en ontsteking. Via bevriende apotheker kregen we echter de info dat dit laatste product enkel nog in Koeweit en Egypte op de mark is en voor de rest overal verboden (en enkel nog in dierengeneeskunde gebruikt wordt). Dus dit is wel altijd goed na te kijken. Maar ondanks deze valpartij en de gevolgen: iedereen ging gelukkig naar huis en we raden dit hotel echt bij iedereen aan. Wij keren sowieso nog eens terug!!

 
2-10-2023

door Maarten S

Super ervaring! Top hotel zeker eens de moeite om te beleven!

De entertaiment en de service was zeer zeer top! Het is zeker een aanrader! Een super tof hotel om met kindjes te komen elke dag iets nieuws te beleven. Heel veel plezier en super lekker eten. We hebben er zeer hard van genoten en komen zeker eens terug.

 
2-10-2023

door bo V

De moeite om naar dit hotel te komen!

Het is een zeer goed hotel. Het aquapark is echt een hele grote troef van het hotel. Veel verschillende restaurants met lekker en gevarieerd eten. De restaurants in het gedeelte waar de oriental show doorgaat zijn rustiger en lekkerder. Het is een heel groot hotel maar er zijn veel plaatsen waar je ook rustig aan het zwembad kan liggen.

 
2-9-2023

door 266renatad Schalkhaar, Nederland

Fijne vakantie!

Heel groot resort, met ontzettend veel zwembaden en restaurants. Het eten is lekker vooral het ontbijt. De lunch was wat minder. Omdat wij in April gingen waren de zwembaden ontzettend koud. Ook de "verwarmde" baden waren koud. Maar de kinderen hebben zich prima vermaakt in het kinderzwembad. Wij hebben een ontzettend fijne vakantie gehad en de kamers waren ruim en schoon.

 
31-8-2023

door Esmee K

Wat een fijne plek!

Afgelopen 13 dagen in jungle aqua park geweest. Echt een super leuke ervaring. Mega groot resort. Eten was top, neverland gedeelte helemaal nieuw en hele leuke glijbanen. We hebben een hele fijne vakantie gehad. Altijd genoeg bedjes en hardwerkend vriendelijk personeel. Wel grote afstanden om te lopen. Bijna geen minpunten te noemen. Wat ons tegenviel was het kinderbad van het 'oude' gedeelte. De hele bodem(zeil) ligt los. Erg oneffen en beide als volwassenen meerdere keren onderuit gegaan. Verder zijn de lengte restrictie van de glijbanen erg onduidelijk. Meeste glijbanen moet je tien jaar voor zijn (aquapark). Kleine Arabische kinderen lieten ze zo door (bij lange na geen 10 jaar) Onze zoon net zo lang, mocht er echter niet in, of 1 keer en niet weer. Erg onduidelijk. Ze kunnen er beter een meetlat naast zetten. WIFI is echt slecht.. beetje af en op, meestal geen verbinding. Strand stelde niet veel voor. Je moet erg ver lopen voordat je bij een klein rif komt, die niet echt heel bijzonder is. Voor de zee moet je het niet boeken. De shuttle was wel goed geregeld. 1 tip: neem zelf je luchtbedje etc mee, ze vragen zich er behoorlijk wat geld voor ( 20 euro!)