Restaurants in Cyprus

Restauranttips op Cyprus

Op Cyprus zijn er restaurants voor elk wat wils! Hier hebben we in elke stad een aantal restaurants verzameld waarvan we denken dat ze een bezoek waard zijn.

spies

Restauranttips in Fig Tree Bay

Mexicaans
Bij Speedy Gonzales in Pernera haal je het beste van Mexico: krokante taco's, sappige quesadilla's, goed gevulde burrito's, nacho's met gesmolten kaas en guacamole. Geniet voor je maaltijd van een ijskoude Strawberry Margarita, of probeer het lokale bier Keo!

Abra Kebab Ra
Abra Kebab Ra is een vers restaurant in Pernera dat spannende oosterse gerechten serveert met elementen uit de Cypriotische keuken. Een paar avonden per week is er ook entertainment in de vorm van buikdansen.

La Cultura del Gusto
La Cultura del Gusto is volgens Trip Advisor een van de beste restaurants van Cyprus. Goede, goed bereide klassieke gerechten met een twist en servicegericht personeel.

Restauranttips in Ayia Napa

Los Bandidos
Los Bandidos is een van de populairste restaurants van Ayia Napa. Hier kun je kiezen uit al het goede van de Mexicaanse keuken: quesadilla's, burrito's, taco's, nacho's en guacamole. Het lekkerst met een Strawberry Margarita of een ijskoud biertje.

Goede vis
Beneden in de haven van Ayia Napa zijn verschillende leuke vistavernes op een rij. Hier kunt u lang zitten en genieten van de gezellige sfeer en het mooie uitzicht op de havenpromenade. Om nog maar te zwijgen van de goede gerechten met de geneugten van de zee die hier geserveerd worden.

mosselen

Restauranttips in Larnaca

Oceaan basketbal
De Zuid-Afrikaanse keten Ocean Basket heeft negen restaurants op Cyprus, waarvan één in Larnaca. Hier krijg je goede vis- en zeevruchtengerechten, maar ook smakelijke desserts en goede drankjes.

Vlachos taverne
Gezellige taverne in familiebezit met Cypriotische lekkernijen op het menu. Bestel gerust meze (kleine gerechtjes) als je Vlachos Tavern bezoekt.

Twee Kazani traditionele taverne
Een van de beste restaurants in Larnaca volgens Trip Advisor, en daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn! Mis een bezoek aan To Kazani Traditional Tavern niet tijdens uw vakantie in Larnaca.


Tips & Inspiratie

Lees onze reistips voor Cyprus, vind je favoriete plek op Cyprus of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Alle reistips voor Cyprus

Wat zijn de mooiste stranden van Cyprus? Waar vind ik de beste restaurants? Wat is er te doen voor de kinderen? Hier zijn enkele van onze beste tips voor je reis naar Cyprus!

Al onze reistips voor Cyprus bekijken

Cyprus

  • Prachtig weer met 300 zonnige dagen per jaar
  • Prachtige stranden in de gezinsvriendelijke Fig Tree Bay
  • Nachtleven of ontspanning in Ayia Napa
Bekijk alle reizen naar Cyprus

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende reistips en aanbiedingen voor je volgende reis.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vind jouw reis